Video uluitor! Sanda Ladoşi, acrobaţii fără plasă de siguranţă! Uite cum cântă suspendată la 10 metri!

Ultima actualizare:
Sanda joacă la Circ în ”Bucureşti, je t’aime”
Sanda joacă la Circ în ”Bucureşti, je t’aime”

În spectacolul „Bucureşti, je t’aime!”, de la Circul Metropolitan, în care apar peste 100 de artişti şi aproximativ 40 de balerini, Sanda Ladoşi, care este şi director artistic, a pregătit un program de acrobație, care îți dă fiori reci pe șira spinării. Cântăreața ne-a povestit despre acest proiect de suflet.

De doi ani, de când este director artistic la Circul Metropolitan, Sanda Ladoşi şi-a depășit limitele. Ea nu se ocupă doar de destinele colegilor, ci s-a implicat și într-un program artistic, cu emoții. Show-ul „Bucureşti je t’aime” programat astăzi, îi va lăsa fără grai pe spectatori, căci Sanda Ladoși  face acrobaţii fără plasă şi fără hamuri de susţinere, la 10 metri de sol: “E un număr special care nu se face cu asigurare tehnică de la sol pentru că s-ar face multă murdărie în arenă şi aşa lucrează artiştii acrobaţi. Dacă îmi era frică nu faceam, însă eu fac sport de mică. Doar că o perioadă am fost prinsă cu cele două sarcini şi cu copiii iar preocupările s-au schimbat. M-am reapucat de sport, am făcut peste 7 ani de fitness, coregrafii şi multă mişcare”, ne-a povestit Sanda Ladoşi chiar înainte să intre în arenă la o repetiţie.

A început să se pregătească din septembrie

Sanda Ladoşi ne-a povestit că s-a sfătuit cu un specialist înainte de acrobaţiile pe care le face în arena Circului. “Am stat de vorbă cu persoana care mă coordonează, Evelin Marinov, premiată la Monte Carlo, care se trage din familie de oameni de circ. Încă de la început i-am propus să facem o acrobaţie aeriană combinată cu cântat. Voiam să văd cum este în aer, m-a testat şi mi-a arătat mişcările pe care urma să le fac. Şi a ieşit. Am început pregătirile pe 7 septembrie, anul trecut, şi pe 7 decembrie eram gata, cu lecţiile învăţate. Fiind şi director artistic trebuia să am timp şi pentru repetiţii, dar şi pentru alte treburi legate de spectacole. Mie mi se pare normal ce am făcut, sunt o extremist, am realizat multe coregrafii speciale, la viaţa mea, atât la Eurovision cât şi în alte spectacole”, ne-a mai povesti interpreta înainte de a intra din nou în scenă pentru repetiţii.  Sanda este distribuită și în alt spectacol, „Reveria”, unde e de nerecunoscut din cauza machiajului şi a costumaţiilor: peruci supradimensionate, pene, coifuri, chingi, costume din latex. 


    Sanda joacă la Circ în ”Bucureşti, je t’aime”
Sanda joacă la Circ în ”Bucureşti, je t’aime”

Dietă Sanda Ladoşi. Cum a slăbit solista

Celebra solistă, care a debutat în anii comunismului, a revenit în forță în lumea artistică, după ce mai bine de cinci a stat acasă cu cei doi copii ai săi, Ioana și Bogdan, din căsnicia cu omul de afaceri Șterfan Tache. Vedeta este căsătorită cu Ștefan Tache (65 de ani) cu care are doi copii, Bogdan (12 ani) și Ioana (10 ani), de care este tare mândră. “Viața de mamă este frumoasă, dar în același timp și complicată. Tot ce este frumos e greu, e multă responsabilitate, dar fiecare cât ne asumăm. Copiii mei se ceartă zilnic și se bat zilnic, dar se iubesc cu intensitate maximă. Băiețelul meu acum este în echipa de la Atletico Madrid, la copii, inițial a vrut să fie portar, însă acum a renunțat pentru că vrea să fie jucător de câmp. Sunt copii, sunt schimbători! Eu nu îi forțez să facă nimic, ei trebuie să își găsească drumul în viață. Eu doar îi susțin!”, ne-a mai spus artista. Vedeta se află într-o formă mai bună ca niciodată, reușind să slăbească 15 kilograme, în doar câteva luni. “Fac sport, asta este dieta mea! Mănânc inclusiv slănină și cu roșii. Mănânc orice, dar nu mult, inclusiv tort, dulciuri și înghetață. În fiecare zi fac sport, lucru care mă ajută foarte mult! Am slăbit peste 15 kilograme, dar vreau să îți zic că în centimetri se vede mai mult”, ne-a mai zis Sanda Ladoși.

Monica Anghel are un număr special de călărie

Și Monica Anghel (47 de ani) face şi ea parte din acest spectacol, unde susține un număr special de călărie. Solista este pasionată de echitaţie încă din copilărie, aşa că i-a fost uşor să intre călare în arena circului din Capitală. “De curând, am început orele de echitaţie. Momentan iau lecţii cu Nero, dar am încălecat şi pe alţi cai. În spectacol apar cu cel pe care îl va alege instructorul nostru, Filimon Iordache. Facem cum spune el. Nu este uşor, dar eu mi-am dorit acest lucru şi chiar am făcut o cerere ca să mă pot antrena pentru spectacol. Vin şi stau cam o oră şi jumătate, două, pe zi. Şi Sanda Ladoşi ar putea să facă lucrul ăsta, dacă va dori şi dacă va avea timp”, a povestit pentru Click!.

image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net