VIDEO Un aviator și o stewardesă, eroi în videoclipul lui Fuego: "Povestea lor de dragoste e ca-n basme"

image
Fuego, alături de Radu și Casiana Sopa, eroii clipuluifoto: Facebook

În lipsa concertelor, interzise pe timpul pandemiei, Paul Surugiu-Fuego se ocupă de emisiunile sale de la TVR2 și Național FM, dar lansează și piese noi. Cea mai recentă, "Visul meu cel bun", are în prim plan o poveste de iubire inspirată din realitate.

Paul Surugiu-Fuego (44 ani) a lansat un nou videoclip, cu o poveste inedită. Artistul a apelat la un pilot și la soția acestuia, care este însoțitor de bord, pentru a apărea în clip, și a transpus și povestea lor de dragoste pe o melodie veche, pe care a readus-o în atenția publicului, reorchestrată.

"Ei sunt Radu și Casiana Sopa, eroii clipului. Povestea lor de dragoste e ca-n basme, ei cunoscându-se la locul de muncă, Radu fiind pilot, iar Casiana, însoțitor de zbor. Lumina iubirii lor m-a inspirat și-am zis c-ar fi interesant să dăm naștere unui univers idilic...chiar la locul lor de muncă. Melodia este una cu totul specială, reorchestrată, varianta 2020. Este piesa care mi-a adus primul premiu important al carierei mele și debutul la Televiziunea Română. Asta se întâmpla în 1994, când am câștigat cu această creație concursul «TREI DIN ZECE PENTRU UN SHOW»! Melodia este compusă de maestrul Petre Gălușanu, pe versurile lui Ovidiu Dumitru, oameni de artă care nu mai sunt printre noi, dar care mi-au acordat o șansă la început de drum, încredințându-mi această melodie, fiindu-mi mentori și susținători. Mi-am spus c-ar fi păcat să se pună praful peste un cântec așa sensibil, care marchează debutul meu în locul în care azi realizez o emisiune atât de iubită, duminica, de la ora 15.00, la TVR 2! Sper să vă placă!", a scris Fuego pe Facebook, înainte de marea lansare, care a avut loc pe canalul lui oficial de Youtube. În numai o săptămână, piesa "Visul meu cel bun" a adunat aproape 155.000 de vizualizări.

Citește și:

INTERVIU Cum s-au schimbat viața și cariera lui Fuego: “Simți că nu mai ești util. Publicul ne dă un sens al existenței”

Petre Roman și soția, surprize în emisiunea lui Fuego. Uite ce mare a crescut fiul lor, Petrus!

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
militar pedofil jpeg
63231587 403 jpg
Costel Bojog, noul jurat iUmor foto Antena 1
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf