VIDEO Uraganul Elsa a trecut pe la SURVIVOR, în Republica Dominicană. Reacția lui Daniel Pavel

image
Daniel Pavel, prezentatorul Survior România, în mijlocul furtuniifoto: Instagram

Uraganul Elsa, primul uragan al sezonului din zona Atlanticului, a făcut ravagii în Republica Dominicană, Barbados și în Haiti. Prezentatorul Survivor România, Daniel Pavel, a publicat imagini cu natura dezlănțuită, fix în timpul filmărilor.

Furtuna Elsa s-a intensificat ajungând la intensitatea de uragan în cursul zilei de vineri, pe când se afla la aproximativ 64 kilometri vest de Barbados. Conform Centrului Naţional american pentru Uragane (NHC), Elsa aduce vânturi care suflă susţinut cu 120 km/h şi prezintă intensificări de până la 140 km/h. Duminică, Elsa se îndreaptă spre Cuba.

image
Elsa a făcut ravagii în republica Dominicanăfoto: EPA-EFE

Sâmbătă a devastat câteva insule din Caraibe, în Republica Dominicană fiind înregistrate, până la această oră, două decese, anunță agenția Efe.com. Una dintre victime este un băiat de doar 15 ani, din orașul Bahoruco, provincia Barahona, care a murit după ce un zid s-a prăbușit peste el, din cauza vântului puternic.

Daniel Pavel: "Despre asta este vorba. Ăsta e Survivor"

Tabăra Survivor România a fost în gardă sâmbătă, când uraganul Elsa și-a făcut simțită prezența și în zona portului Bayahibe, aflat la aproximativ 20 km de La Romana, unul dintre cele mai mari orașe din Republica Dominicană. Este zona în care au loc filmările Survivor România 2021 și raza de acțiune a întregii echipe de filmare. Prezentatorul Daniel Pavel a publicat pe Instagram imagini la cald, pentru a le arăta fanilor cum se manifestă uraganul Elsa. ”Despre asta este vorba. Ăsta e Survivor, ei sunt supraviețuitorii și asta facem aici în Republica Dominicană ca voi, cei de acolo, de acasă, să aveți experiența extraordinară”, a declarat Daniel Pavel, în rafala de ploaie.

image
Uraganul Elsa, în Republica Dominicanăfoto: EPA-EFE

” Acel moment când afli că furtuna de gradul 10 e upgradată la peste 12 - uragan. Și ce nume de poveste, Elsa. Însă toate-s bune, toate-s Survivor! Fiul ploii! Multumiri, @razvan_adrian, un operator ad-hoc inspirat”, a scris Daniel Pavel și pe Instagram.

Citește și:

Vremea la extreme! Furtuni devastatoare în Europa, temperaturi de 50 de grade în America de Nord

VIDEO Imagini cumplite. Alunecare de teren la Atami, Japonia, din cauza ploilor. Doi morți și 20 de persoane dispărute

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg