VIDEO Vacanță cu soția în Thassos. Lucian Mîndruță ne arată cum curăță grecii plaja: cern nisipul de gunoaie

image
Lucian Mîndruță și Ioana, soția lui, pe feribot, în drum spre ThassosFotografii: Facebook/Lucian Mîndruță

Lucian Mîndruță se află zilele acestea în Grecia. A plecat cu soția în Thassos, ca să se bucure de priveliștea minunată a insulei de pe bicicletă. A fost încâtat de peisaje, dar și de faptul că grecii pun mâna la treabă, dacă vor să aibă turiști. Acesta a filmat cum curăță ei plajele: cern nisipul de gunoaie.

Este o treabă extrem de minuțioasă, dar există persoane special angajate care toată ziua cern nisipul. Trebuie să fie unul curat, pentru ca turiștii să fie mulțumiți de condiții.

”Metoda grecească de curățat plaja: cu sita și lopata. Așa te asiguri că turiștii nu găsesc chiștoace și alte mizerii.  Extrem de simplu, sigur, cu dezavantajul că cere ceva muncă. Poate învață și administratorii noștri de plaje ceva din imaginile astea!”, a postat Lucian Mîndruță pe pagina sa de Facebook, alături de filmulețul care stă mărturie.

image
Lucian Mîndruță a făcut înconjurul insulei Thassos pe bicicletă

Zilele trecute, jurnalistul a făcut înconjurul insulei Thassos în 6 ore. A parcurs 94 km, dintre care 1,300 metri urcuș, timp în care a cosumat trei litri de apă și o înghețată.

Acesta a plecat în Grecia pe 21 mai, cu soția sa, Ioana, și s-a plâns atunci că grecii nu sunt pregătiți să întâmpine turiști.

Lucian Mîndruță s-a plâns că a așteptat mult la granița cu Grecia

”Nu veniți după mine în Grecia. Autoritățile lor nu sunt gata încă la graniță. Într-o oră am făcut cam 50 de metri. Mai am înca pe atât, am pierdut ferry-ul de Thassos. Durează enorm controlul pe cap de turist, deși am trimis pe mail de acum două zile datele din certificatul de vaccinare și am primit un QR Code. Ritmul e cam de o mașină la 10 minute. Cred că testează pe toată lumea. Sau poate ne povestim viețile”, se plângea Lucian pe Facebook.

Astăzi, 25 mai, soții Mîndruță au pornit spre casă, cu un suvenir. Gazda lor le-a oferit cadou o sticlă de ulei de măsline produs din propria livadă.

Citește și: 

Ce flăcăi chipeşi are Lucian Mândruţă!

Ce fericit e Lucian Mândruţă cu soţia! Au uitat scandalul cu amanta

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
colaj mormant elisabeta a II-a
DSC 4775 JPG
poddddd jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg