VIDEO viral cu Van Damme în România. Reacția starului după ce a fost filmat pe manelele lui Tzancă Uraganul


    Van Damme a părut încântat de manele, dar nu și de filmulețfoto: capturi Facebook
Van Damme a părut încântat de manele, dar nu și de filmulețfoto: capturi Facebook

Nici nu a debarcat bine pe pământ românesc, că Jean Claude van Damme face furori pe rețele de socializare! Actorul american a fost filmat de o gașcă de clujeni, care i-au pus manele în mașină. Iată cum a reacționat Van Damme cu Tzancă Uraganul în difuzoare!

Snoop Dogg nu e singurul care a apărut dansând pe manelele românești! Și Jean Claude Van Damme face acum înconjurul Internetului, cu un filmuleț în care ascultă Tzancă Uraganul!

Actorul, care a venit recent în România, a fost filmat într-o mașină, alături de câțiva conaționali de-ai noștri, care i-au pus manelele lui Tzancă Uraganul. Filmulețul, care a devenit viral în câteva minute de la postarea lui pe Facebook, a fost făcut de o gașcă de băieți din Cluj, cu care Van Damme se afla într-o mașină, scrie Cancan.ro.

Van Damme: "Nu este OK pentru social media”

În imagini, celebrul actor își arată cu dezinvoltură mușchii și dansează pe muzica lui Tzancă Uraganul. Șoferul automobilului a fost copleșit de prezența lui van Damme și a apucat să spună: „Nu e șmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viață!”. Actorului american nu i-a picat însă prea bine că este filmat de clujeni și le-a atras atenția că nu vrea să fie expus. „No good for social network” (n.r. „Nu este OK pentru social media”), a spus actorul american.

Jean-Claude Van Damme (60 de ani) a venit în România, marți seara, 20 iulie, onorând o întâlnire cu mari nume din industria cinematografiei și a televiziunii. Actorul de la Hollywood a ținut să-și revadă prietenii vechi și s-a dus direct la un restaurant luxos al lui Joseph Hadad, celebrul bucătar de origine israeliană, cu care s-a întâlnit după 16 ani. Van Damme a mai fost în România de câteva ori, în urmă cu câtiva ani, când a turnat filme de acțiune în care a fost rolul principal.

Video poate fi urmarit aici

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub brigitte pastramă png
cub anamaria prodan reghecampf png
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
pantofi jpg
Nicolae Badalau FOTO Inquam / Octav Ganea
Vehicul militar cu drapelul ucrainean arborat într un oraș rusesc. Foto: Twitter
image
image
image
image
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg