Viitorul tătic Paul Ipate s-a lansat în muzică. Versurile sunt scrise de Jojo, iubita lui

Ultima actualizare:

    Jojo și Paul sunt împreună din 2014Foto: Instagram
Jojo și Paul sunt împreună din 2014Foto: Instagram

Paul Ipate, câștigătorul de la "Ferma Vedetelor" și gazdă al unui alt show marca Pro Tv, "Jocuri de celebritate", e în al nouălea cer. Jojo, iubita lui, îl va face în curând tată de fată.

Îi merge din plin și pe plan profesional, dar și pe plan personal. În televiziune și teatru e ocupat, iar alături de Jojo este cu adevărat fericit. Actorul a mai deschis o portiță în carieră și s-a lansat în muzică. Muncește de ceva vreme pentru acest nou capitol din viața sa, dar acum a găsit momentul propice pentru a-și face cunoscută și această pasiune. Unde mai pui că cea care semnează versurile pentru "Coffee on your skin" este chiar Jojo.

"De câțiva ani m-am apucat de scris și compus muzică. Nu pentru a-mi schimba cariera, ci pentru că am simțit nevoia de a mă exprima astfel. Nu am avut curaj să arăt decât prietenilor foarte apropiați ce am făcut până în momentul ăsta, dar de azi m-am hotărât să împart și cu voi. Așa că dacă aveți chef și sunteți curioși, iată una din piesele mele. More to come.  P.S.: versuri - Jojo - Cătălina Grama", a fost mesajul prin care Paul și-a anunțat fanii de apariția primei sale piese înregistrate.

Paul Ipate și Cătălina Grama Jojo formează un cuplu din 2014 și vor deveni părinții unei fetițe la sfârșitul acestui an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net