Vindecarea lui Gabriel Cotabiță: ce pași trebuie să urmeze artistul pentru recuperarea completă

Alexandru Culcea efectuează tratamente la distanță pentru vindecarea lui Gabriel Cotabiță.
Alexandru Culcea efectuează tratamente la distanță pentru vindecarea lui Gabriel Cotabiță.

Vindecarea lui Gabriel Cotabiță (59 de ani) este una dificilă. Artistului îi trebuie un an să se recupereze complet și trebuie să urmeze niște pași stricți impuși de medicii de specialitate. Cântărețul a început un program complex de recuperare la Spitalul Elias.

Medicii spun că pentru vindecarea lui Gabriel Cotabiță, acesta trebuie să urmeze un program strict de recuperare. Artistul beneficiază chiar și de ședințe de acupunctură. El a rămas cu leziuni cerebrale destul de grave în urma comei în care a stat o lună, din cauza stopului cardio-respirator suferit pe 8 mai.

Vindecarea lui Gabriel Cotabiță: artistul i-a uimit pe medici

Vindecarea lui Gabriel Cotabiță i-a șocat chiar și pe medici. Mulți oameni erau convinși că nu își va reveni din comă, însă artistul are o putere de recuperare fantastică. Marți (16 iunie), cântărețul a fost transferat la  Clinica de recuperare a Spitalului Elias, unde face proceduri pentru recuperare, printre care psihoterapie, fizioterapie, kineoterapie și acupunctură. Unul din cei mai cunoscuți specialiști în acupunctură, doctorul Codruț Țuțu a spus în exclusivitate pentru Click! în ce constă această tehnică și ce șanse reale sunt pentru vindecarea lui Gabriel Cotabiță.

Dacă pacientul este recuperabil, sunt şanse foarte mari ca acesta să-şi revină complet cu ajutorul acupuncturii. Eu folosesc această tehnică în combinaţie cu plantele. Este vorba de anumite ierburi folosite de japonezi şi chinezi de peste 2000 de ani, plante care ajută la recuperarea neuronilor”, a spus dr. Codruţ Ţuţu. Se pare că acupunctura ajută la vindecarea lui Gabriel Cotabiță, deoarece tonifică toate organele și echilibrează sistemul energetic al organismului. Doctorul Codruț Țuțu a declarat că recuperarea persoanele care au suferit leziuni cerebrale „variază între un an şi doi ani, în funcţie de fiecare bolnav în parte”.

Vindecarea lui Gabriel Cotabiță; maeștrii Reiki îl ajută pe cântăreț de la distanță


    Alexandru Culcea efectuează tratamente la distanță pentru vindecarea lui Gabriel Cotabiță.foto: arhiva click!
Alexandru Culcea efectuează tratamente la distanță pentru vindecarea lui Gabriel Cotabiță.foto: arhiva click!

Alexandru Culcea este mastru Reiki (sistem terapie energetica in care nu se foloseste energia personala a terapeutului ci "energia universala" n.r.) a declarat pentru click! că ajută la Vindecarea lui Gabriel Cotabiță cu tratamente efectuate la distanță. Și artistul este practicant Reiki de zece ani.

Am lucrat energetic pentru corectarea afecţiunilor instalate în chakre (centrele energetice ale corpului-n.r.), pentru repoziţionarea meridianelor energetice, care nu mai erau nici unul la locul lor. Asta a fost marea lui cumpănă. Fac un apel la toţi maeştrii Reiki, care au capacitatea să lucreze la distanţă, să se concentreze măcar 15 minute pe zi pentru Cotabiţă, să se elibereze de toate piedicile, pentru a-i permite să se vindece”, a spus Culcea

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg