Vinerea aceasta încep Galele Live X Factor - Concurenți

Ultima actualizare:

    Galele Live la X Factor vor putea fi urmărite vineri seară (18 decembrie)foto: X Factor
Galele Live la X Factor vor putea fi urmărite vineri seară (18 decembrie)foto: X Factor

Vineri, 18 decembrie, încep Galele Live la X Factor 2015, când nouă concurenți se vor lupta pentru un loc în marea finală și o șansă la premiul cel mare. Aceștia au fost selectați câte trei din fiecare categorie de vârstă sau de compoziție (categoria 14 -21 de ani, categoria peste 21 de ani, categoria „grupuri”, n.r.).

Ediția de vinerea trecută (11 decembrie) a concursului X Factor a fost una emoționantă, atât pentru cei aflați în cursă, cât și pentru jurați și public. Aceștia au fost martorii unor spectacole cu-adevărat inedite, menite să îi convingă de talentul și valoarea concurenților.

Cine va concura în Galele Live X Factor

Astfel, au rămas numai nouă dintre ei în cursa pentru marele premiu la X Factor. Cei care au reușit să treacă în Galele Live sunt Andrei Ioniță, Alex Vasilache, Anastasia Ursu, Endy Glikman, Erika Isac, Florin Răduță, Tomato, B 52 și Bravissimo. Fiecare dintre ei trebuie să demonstreze că merite să treacă mai departe în cea de-a doua ediție a Galelor Live, Semifinala.

Totuși, acest pas nu a fost unul simplu pentru ei. Mulți au suferit pentru că au căzut la duel cu alți concurenți care se împrieteniseră pe parcursul concursului. „Mi-e ciudă că sunt cu ea la duel, e specială, are zâmbet de ciocârlie, ar face orice băiat să înnebunească. Îmi place de ea”, zicea Andrei Ioniță despre Sasha Călinescu, pe care a reușit să o învingă.

Galele Live X Factor – Regulament

Regulamentul spune că în prima Gală Live la X Factor trebuie să participe câte trei concurenți din fiecare dintre cele trei categorii. Fiecare dintre ei va avea la dispoziție un timp de votare de cel mult două minute, după momentul de interpretare de pe scenă, în care publicul poate vota numai concurentul respectiv.

După încheierea votării, concurentul care a primit cele mai multe voturi trece mai departe în cea de-a doua Gală Live. După selectarea semifinaliștilor va fi anunțat Finalistul Publicului. Acesta din urmă se va adăuga categoriei din care face parte în mod natural, iar din această categorie se califică direct în Semifinală primii doi clasați. Ultimii doi clasați vor intra la Duel.

image
image
image
image
image
image
Delia jpeg
5 denisa tanase mircea branzei afaceri imobiliare de milioane in dubai 2 jpg jpeg
cub sensy png
Kate Middleton profimedia 0762516993 jpg
banner Ilinca Obădescu gif
banner miron cozma png