Vineri încep live-urile „Românii au talent”. Ce măsuri stricte de siguranță a luat PRO TV


    Cei patru jurați vor avea în spate atât public online, pe ecrane, cât și spectatori așezați pe scaunefoto: PRO TV
Cei patru jurați vor avea în spate atât public online, pe ecrane, cât și spectatori așezați pe scaunefoto: PRO TV

Sezonul 11 „Românii au talent” se apropie de final. După 27 de ediții de preselecții, în care am văzut peste 300 de concurenți din toată lumea, care mai de care mai impresionant și mai original, vineri seara încep semifinalele live. Dacă anul trecut, din cauza pandemiei, s-a sărit peste această etapă, iar finala s-a ținut online, „din sufragerie”, anul acesta reprezentanții PRO TV s-au pregătit temeinic, luând toate măsurile de siguranță pentru un show de excepție, cu scenă, lumini, aplauze și public.

Începând din 5 februarie, de două ori pe săptămână (lunea și vinerea) am putut urmări sute de oameni deosebiți, cu abilități extraordinare, care au prezentat pe scenă, în fața juriului și a publicului virtual, reprezentații spectaculoase, emoționante sau haioase. Acest sezon a ajuns la final. Vineri are loc prima semifinală, pe 21 mai va avea loc cea de-a doua semifinală, iar în vinerea din 28 mai are loc marea finală. Dintre cei peste 300 de concurenți, doar 24 au fost selectați să meargă mai departe în live-uri. Misiunea juraților a fost una dificilă, ei având de ales doar 14 concurenți, întrucât 10 locuri erau deja ocupate de cei care au primit Golden Buzz.

Cine sunt semifinaliștii

În fiecare semifinală vor urca pe scenă câte 12 concurenți, din care doar 5 vor merge mai departe în marea finală. Ei vor fi aleși exclusiv de publicul de acasă, prin vot. Va exista și un al unsprezecelea finalist, care va fi ales de juriu, dintre cei rămași. Mâine seară, în prima semifinală, vor urca pe scenă:

1. Ana-Maria Mărgean – cântare, ventrilocie (Golden Buzz Andra)

2. Daria Batschi-Beleca – cântare la harpă (Golden Buzz Andi Moisescu)

3. Rareș Trufea – cântare pian și voce (Golden Buzz Smiley și Pavel)

4. GIM – cântare voce (Golden Buzz Florin Călinescu)

5. Narcisa Ungureanu – cântare muzică populară

6. Dragoș Pădeanu – cântare

7. Bianca Purice - contorsionism

8. Sara Şmighelschi – roast

9. Acro Mystic Duo – acrobați

10. Duo Turkeiev  - acrobați

11. Andrii și Bogdan Kalashnyk - acrobați                                                

12. Rianna Rusu – cântare


    Concurenții de vineri, 14 mai
Concurenții de vineri, 14 mai

Vinerea viitoare, în cea de-a doua semifinală, îi vom vedea pe: Maria Rădeanu, Dean Bowman, Dorinel și Costel Cutiuță, Cosmin Adrian și Louise, Simion Ștefan, Magitot, Filip Cioc, Remi Martin, Ruslana Krutas, Arts of Robots, Raisa Chiribuță și Elena Gatcin. Toți aceștia se vor lupta pentru premiul cel mare de 120.000 de euro. Ca și anul trecut, vor mai fi un premiu doi (în valoare de 20.000 de euro) și un premiu trei (de 10.000 de euro).

S-au luat măsuri stricte de protecție

Anul trecut, pandemia a schimbat total formatul emisiunii. Din cauza restricțiilor, s-a renunțat la semifinalele live și s-a organizat direct finala, concurenți fiind doar aceia care primiseră Golden Buzz. S-a numit „Finala de acasă”, pentru că numerele au fost înregistrate, iar toată lumea (prezentatori, jurați, concurenți) au intrat în direct online, din propriile sufragerii. Anul trecut, pandemia ne-a luat pe toți prin surprindere. Acum, însă, reprezentanții PRO TV au avut timp să se organizeze și să pregătească un show în condiții de maximă siguranță. „Pe lângă publicul online, vom avea public și în sală. Nu mulți, circa 60 de persoane! Scaunele vor fi distanțate și toți spectatorii vor respecta masurile impuse de lege. De asemenea, absolut toată lumea – concurenți, jurați, public, staff-ul emisiunii – va fi testată înainte, iar sala dezinfectată și aerisită”, au declarat pentru Click! reprezentanții PRO TV.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub ioana nastase png
cub Kirstie Alley
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg