Violeta îi calcă pe urme lui Ștefan Bănică! Și-a uimit fanii cu talentul său deosebit. VIDEO

Ultima actualizare:

Violeta Bănică este o tânără pline de „surprize”, nu degeaba este și fiica „Zânei surprizelor”! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică dovedește în fiecare zi că are în față un viitor strălucit. Adolescenta nu doar că învață constant și are rezultate remarcabile, dar se implică în acțiuni de voluntariat, iar recent le-a arătat fanilor că oricând îi poate călca pe urme tatălui său! Iată clipul care a emoționat sute de oameni!

Violeta îi calcă pe urme lui Ștefan Bănică!
Violeta îi calcă pe urme lui Ștefan Bănică!

Violetă îi calcă pe urme lui Ștefan Bănică! 

Violeta Bănică se pregătește de un viitor strălucitor! Fata este pasionată de voluntariat însă urmează și un al doilea sistem de învățământ pe lângă liceu. Inițial, Andreea Marin s-a opus acestei decizii, din teama că Violeta va fi prea solicitată. Tânăra însă a demonstrat cât de organizată este și că poate face față cu brio la orice provocări. Ulterior, Andreea Marin a recunoscut că a învățat o lecție valoroasă de la fiica sa, aceea că vocile adolecenților trebuie ascultate. Acum este în ultimul an de liceu și vrea să studieze Dreptul în Statele Unite. Pe lângă toate aceste activități care o fac o adolescentă de admirat, fata dovedește că este și extrem de talentată! 

Violeta a postat recent un clip pe rețelele de socializare în care interpretează o piesă la pian, spre marea surprindere a urmăritorilor săi. Astfel, Violeta a dovedit că indiferent de calea pe care o va alege în viață, ea poate reuși în orice își propune, chiar și în muzică!

Nu este însă prima dată când își arată talentul în fața oamenilor! Violeta a urcat anul trecut pe scenă alături de tatăl său celebru, într-un spectacol la Sala Palatului, unde au interpretat o melodie deosebită împreună.

Mi-a plăcut de mică arta. Mi-a plăcut să desenez, deși desenam oribil, mi-a plăcut să pictez, să dansez, să cânt, să cânt la pian, actoria a început să-mi placă de mică. Toate lucrurile acestea cu care am fost învățată de mică au devenit pasiunile mele, deși nu aș profesa în acest domeniu, pentru că, într-adevăr, îmi place mai mult partea aceasta de Drept, în care mă îndrept.”, a spus Violeta Bănică în emisiunea „Întâlnire cu Arta”, de la Spectacola și DC News.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image jpeg
banner oana roman doliu png
Mario Fresh și Alexia Eram
valeriu gheorghita jpeg
razvan si irina fodor
banner Mădălina Pamfile
iulia si mihai albu jpg
loredana chivu
image
actualitate.net
image
actualitate.net