Viorel Lis, cu sănătatea la pământ: "Am căzut prin casă de 4-5 ori!"

Ultima actualizare:

    Viorel Lis are probleme de sănătateSursa foto: captura Kanal D
Viorel Lis are probleme de sănătateSursa foto: captura Kanal D

Viorel Lis (77 de ani) are probleme din ce în ce mai grave de sănătate. Fostul primar al Capitalei a avut de suferit pe perioada pandemiei, deoarece nu a putut ieși mai deloc din casă. Viorel Lis a suferit o semi-pareză la picioare în urmă cu ceva timp, lucru care i-a afectat mobilitatea. Acesta a ajuns abia să se mai târască prin casă, cu ajutorul soției.

„Numai Salvarea îmi mai intră în casă!”

„De la diabet a început totul. Mi-a distrus sistemul nervos perfieric care dă impulsurile spre picioare. Mi-au amorțit picioarele, în jos nu le mai simt, am   pareză la nivelul coapselor care mă face să nu am echilibru, amețesc. Nu mai pot să merg singur. Noaptea cad, nu pot să merg la baie. Nu pot să fac nici baie în cadă! Am căzut prin casă de 4-5 ori! Numai Salvarea îmi mai intră în ultima vreme în casă!”,  a povestit, dărâmat de problemele de sănătate, fostul primar al Capitalei, la Kanal D.

Ce pensie are fostul primar

În 2020 Viorel Lis a ieșit doar de două ori din casă. Ca să vină în direct la emisiunea „Teo Show” de la Kanal D, fostul primar s-a îndopat cu pastile. „ Am luat trei antiinflamatoare ca să pot să ies din casă. Mi-au murit mulți prieteni pe pandemie. Am căzut din picioare și pe stradă. Eu am o pensie nu de primar, ci de prim angajat. Am 32 de milioane. Pe mine recuperarea, 10 ședințe, m-a costat 37 de milioane!10 milioane se duc lunar pe medicamente. Mulți zic că am fost primar, păi să vină să le dau averea mea!”, a mai spus fostul edil șef. 

La 77 de ani, Viorel Lis și-a facut deja testamentul. „A trecut casa pe numele meu. La divorț, el a făcut partaj, le-a dat tot ce au avut nevoie copiilor și fostei soții. Acum eu decid ce facem cu banii. Toate sunt pe capul meu!”, a spus Oana Lis.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net