Viorel Lis și-a făcut testamentul: “Dacă nu era Oana, nu mai trăiam acum. Nu mă așteptam să aibă atâta suflet”

Ultima actualizare:

    Oana și Viorel Lisfoto: Instagram
Oana și Viorel Lisfoto: Instagram

Viorel Lis (77 de ani) se confruntă în ultima vreme cu mari probleme de sănătate. Fostul primar și-a petrecut toată pandemia închis în casă, așa că acum abia mai poate merge. Iese cu greu afară și numai sprijinit de soția lui Oana Lis, care-l îngrijește non stop.

Din cauză că problemele de sănătate s-au agravat, Viorel Lis a decis să-și facă testamentul! Acesta i-a lăsat întreaga moștenire Oanei, adică apartamentul din zona Dristor, în care locuiesc în prezent cei doi. „A trecut casa pe numele meu. La divorț, el a făcut partaj, le-a dat tot ce au avut nevoie copiilor și fostei soții. Acum eu decid ce facem cu banii. Toate sunt pe capul meu!”, a spus Oana.

“Trăiesc din pensia mea”

Viorel Lis nu mai are probleme cu fosta soție și cei doi copii, Alina și Adrian, pe care i-a aranjat și cărora le-a dat partea lor de moștenire încă de la divorț, când s-a făcut și partajul. “Oana este moștenitoarea mea. Nu mă așteptam să aibă atâta suflet, dar îmi dau seama că e prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine. În primul rând, banii contează și mulți spuneau că: vai, dacă ești primar te-ai îmbogățit. Dar eu nu... eu trăiesc din pensia mea la ora actuală. Și acum dacă nu ar fi ea, nu cred că aș mai putea să trăiesc. Am probleme de sănătate. Foarte puțin pot să merg, adică doar dacă mă ține Oana, iar dacă e o treaptă, e groaznic. E greu de tot să trec, să urc”, a declarat fostul primar, la Antena Stars.

Se judecă, mai nou, pentru o livadă din satul natal

După ce a anunțat că i-a lăsat tot ce are Oanei, Viorel Lis este, mai nou, târât prin tribunale pentru o livadă de 3000 de metri pătrați, situată în localitatea natală a acestuia, din județul Argeș. În primă instanță, magistrații au respins tranzacția părților, dar acum vor ca aceștia să cadă la o înțelegere. Magistrații vor ca Viorel Lis să se împace forțat cu vecinii din satul natal, care îi vânează moștenirea rămasă de la părinții săi. “Despre livadă nu am ce să comentez”, a declarat Oana Lis, pentru Click!

Citește și:

Viorel Lis a împlinit 78 de ani. Oana Lis: ”Nu-l duc la păcănele, trebuie să-l vaccinez în martie”. Mesajul de pe tort e genial

Oana Lis e disperată. “Viorel nu poate să mai meargă! Are parestezii la picioare”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
image
actualitate.net
image
actualitate.net