Viorica de la Clejani, criză de nervi în direct, din cauza lui Fulgy: "Eu nu am nici o vină ca părinte"

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt cu nervii întinși la maxim după ce fiul lor, Fulgy, a fost săltat de Poliție și internat la Spitalul Obregia. De atunci, cei doi lăutari fac turul televiziunilor și nu mai contenesc să dea explicații privind derapajele fiului lor rebel.


    Viorica de la Clejanifoto: PRO TV
Viorica de la Clejanifoto: PRO TV

Invitați joi în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, cei doi au încercat din nou să îi ia apărarea fiului lor, recunoscând însă că situația în cazul lui Fulgy a scăpat de sub control.

„E foarte delicată situația. El a avut strategia lui, dar strategia merge până la un punct. Sunt niște lucruri pe care nu le faci, nu suntem în America și tu nu ești Snopp Doog. Cum dracului să controlăm noi ca părinți situația când cele mai importante la momentul ăsta sunt like-urile, vizualizările, toate tâmpeniile astea! Fulgy este foarte sensibil. S-au întâmplat lucrurile astea pentru că nu a știut să-și gestioneze emoțiile. Nici Fulgy și nici Marga nu sunt pregătiți pentru western-ul sălbatic din București. Acești copii au greșit, dar noi ne ocupăm de ei și de lege. Îmi cer scuze dacă Fulgy în live-urile lui a pronunțat câteva nume, nu vreau să vă supărați pe el. Haideți să ne ocupăm de el”, a declarat Ioniță de la Clejani, la Pro TV.


    Fulgy și Ioniță de la Clejani
Fulgy și Ioniță de la Clejani

Viorica: ”Primesc mesaje de condoleanțe pentru Fulgy”

Mult mai vulcanică însă, Vorica de la Clejani a făcut o criză de nervi în direct. „Fulgy a răspuns jagardelelor și mediocrilor. Să le fie țărâna ușoară! E o dușmănie virală acum, se ceartă care e mai frumoasă, mai deșteaptă! O să cunoască o fată să-l potolească, cum l-am potolit și eu pe Ioniță. Ioniță era prea moleșit, era după fusta lui mă-sa. L-am scuturat nițel și uite ce om e. Eu nu am nici o vină ca părinte, i-am dus la școli, la meditații. Mi-am oprit cariera ca să-i alăptez! După 18 ani, Fulgy nu mai e copilul meu! Primesc mesaje de condoleanțe că îmi pare rău s-a dus! La un an și patru luni, Fulgy a fost opărit cu ceai fierbinte! Vreau să-l îndrept, să-l aduc pe calea cea bună, să se însoare, să facă copii. Nu am cum să mă mai apropii eu de Fulgy acum, pentru că s-a făcut mare, are alte persoane lângă el”, a spus artista.

Citește și:

Ioniță de la Clejani vrea să se întâlnească urgent cu Alex Velea: “La studio s-a întâmplat ceva”

Ioniță de la Clejani, reacție halucinantă după ce Fulgy a fost săltat de Poliție: "El se inspiră de la artiștii din America"

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
Schengen FOTO Shutterstock
cub gabi bădălău png
inna sexy jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png