Viorica de la Clejani este pregătită să devină mamă pentru a treia oară

image
Viorica de la Clejani este pregătită să devină mamă pentru a treia oară

Viorica de la Clejani este pregătită să devină mamă pentru a treia oară, ba mai mult, pare că-și dorește foarte mult ca acest lucru să se întâmple. Artista s-a întristat din cauza faptului că cei doi fii ai ei au crescut și

Viorica de la Clejani este pregătită dă mai simtă iar fiorii fericirii de a aduce pe lume un copil, chiar dacă au trecut câțiva ani de când s-a întâmplat acest lucru. Ea se simte mai pregătită ca niciodată să devină mamă pentru a treia oară. 

„Ştii când am declarat şi tu şi eu că mai vrem un copilaş. Ai noştri s-au făcut mari, pleacă singuri. Dacă îmi dă Dumnezeu, să fie bine venit!”, a spus Viorica de la Clejani. Ioniță de la Clejani s-a arătat uimit de cele spuse de soția lui. Viorica de la Clejani este o persoană foarte sinceră și a mărturisit că deși nu are o siluetă de invidiat ea se simte foarte frumoasă, iar acest lucru contează cel mai mult.

„Suntem frumoşi în interior, atunci eşti frumos şi în exterior. (…) Eu nu pot să vă mint. Pe dedesubt am un corset care induce în eroare. Eu nu sunt slabă, nici nu mi-ar sta bine aşa. Eu sunt grasă şi frumoasă”, a mai adăugat cântăreața.  

cub florin zamfirescu png
BeFunky collage (18) jpg
mugur mihaescu jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Rica Raducanu, Facebook jpg
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
Explozie Girona FOTO EL MUNDO webp
Ana Bogdan FOTO Profimedia
image
image
image
image
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png