Visul secret al Mihaelei Tatu, de când s-a lăsat de televiziune

Ultima actualizare:

    Mihaela Tatu s-a retras din televiziune și călătorește prin țară pentru a preda cursurifoto: Click!
Mihaela Tatu s-a retras din televiziune și călătorește prin țară pentru a preda cursurifoto: Click!

Fosta prezentatoare TV, Mihaela Tatu, a recunoscut că are un vis pe care speră să şi-l împlinească cât de curând.

Astfel, după ce a decis să cutreiere lumea imediat după ce s-a lăsat de televiziune vedeta susţine că nu îşi doreşte nimic altceva decât să călătorească în continuare.

"Visul vieţii mele este să am o casă mobilă şi împreună cu «domnul» meu, să colind lumea...", a spus ea, anunţă www.ziarulring.ro.

Cât despre motivele pe care le-a avut pentru a se retrage din TV, Mihaela povestea acum câteva zile că şi-a dat seama ce este cu adevărat important în viaţă.

"Nu m-am retras din televiziune din cauza bolii. (n.r a avut fibrom uterin). M-am operat foarte repede şi după ce am terminat cu tot a trebuit să aştept o perioadă ca să văd cum ies analizele. Au ieşit bine, dar am cam aşteptat şi m-am cam speriat. Atunci mi-am zis că fac o pauză şi fac ce mi-am dorit să fac toată viaţa - să călătoresc şi să fac lucruri pe care nu le făcusem. Suntem atât de vremelnici pe pământul ăsta încât e bine să faci lucruri care îţi plac şi e bine să faci lucruri care te definesc şi sănu faci ceva împotriva voinţei tale. Eu am o casă la ţară, unde mă pot retrage oricând. De ce să am patru proprietăţi în care nu locuiesc? Să stau în ele dorindu-mi ceva, dar fără să am cu ce? Să plătesc impozite la Stat? Ei bine, nu", a spunea Mihaela Tatu pentru emisiunea Răi da' buni.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net