Vlad Craioveanu s-a mutat la Digi FM. Când îl vei auzi pe post


    Vlad Craioveanu, noua vedetă Digi Fmfoto: Digi FM
Vlad Craioveanu, noua vedetă Digi Fmfoto: Digi FM

Vlad Craioveanu, realizator de radio și televiziune, cu peste două decenii de experiență, intră în echipa Digi FM, radioul privat din România cu cea mai mare acoperire.

De luni până vineri, de la 14:00 până la 17:00, el va avea o emisiune fără nume, în care umorul fin va completa informația, fără a o complica, și unde muzica va face lin trecerea de la ziua de lucru la starea de seară. 

"Am venit pentru colegi vechi, cu viziuni noi. Pentru anvergura instituției și pentru că împărtășesc aceeași ideologie cu oamenii de aici. Am venit pentru că aveam chef să stau de vorbă cu românii și după-amiază. Să iau pulsul României și după muncă. Cel mai important este că am venit. Ca să știi", spune Vlad Craioveanu.

"Vlad este un câștig atât pentru noi, creativitatea lui ne completează, cât și pentru ascultători. Opiniile lor contează și vor fi puse în valoare de vechiul nostru prieten și, în același timp, noul nostru coleg", spune Cetin Rașit, director de programe și realizator Digi FM.

Vlad Craioveanu a mai lucrat la Pro FM, Guerilla, Radio 21, VibeFM, Tananana, iar cel mai recent, la Smart FM, post deţinut de Adrian Sârbu şi Marius Tucă.Citește și:

Vlad Craioveanu se aude din nou la radio

Vlad Craioveanu renunţă la colaborarea cu Radio 21 şi merge la Vibe FM

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
7 vedete la sag awards jpg jpeg
justin beiber hailey grammy getty jpg
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png