Vlad Gherman, dezvăluiri despre relația cu Criss pe platourile de filmare la ”Sacrificiul”

image
Vlad Gherman în rolul lui Amza, din serialul ”Sacrificiul”

Vlad Gherman (26 de ani) este interpretul personajului Amza din serialul ”Sacrificiul” care va debuta miercuri la Antena 1. Actorul joacă alături de iubita lui din viața reală, Cristina Ciobănașu (Criss), dar cei doi nu prea se întâlnesc la filmări, pentru că, în serial, fac parte din familii diferite.

Vlad Gherman a declarat, pentru Click!, că în viața reală nu se aseamană deloc cu personajul Amza, care este un exemplu clasic de ”brânză bună în burduf de câine”. Pentru acest rol, actorul a trebuit să îmbrățișeze tipologia unui băiat de bani gata și să caute repere în showbiz-ul românesc. Chiar dacă joacă împreună, Vlad a declarat că se întâlnește destul de rar cu iubita lui, Cristina Ciobănașu (22 de ani), interpreta rolului lui Iris.

Serialul ”Sacrificiul”,  de la Antena 1, se va difuza  începând din 11 și 12 septembrie, de la ora 20.00, și va spune poveștile extraordinare a trei familii din medii diferite.

  • Click!: Cât de mult te identifici cu Amza, noul personaj pe care îl vei juca în “Sacrificiul”?

Vlad Gherman: Puțin spre deloc. Amza e total opusul lui Vlad. Îi plac cluburile și barurile, îi plac petrecerile, opulența, locurile unde poate să “spargă” banii lui tata, îi place să fie în centrul atenției atât cu prietenii, cât și cu familia. Eu sunt la polul opus! Îmi place să ies la film la cinema, la un restaurant, să ies la fotbal sau ping-pong cu prietenii și în nici un caz nu îmi place să fiu eu în centrul atenției.

  • Prin câte schimbări ai trecut pentru acest rol?

Tocmai pentru că nu semăn deloc cu Amza a trebuit să mă documentez și să găsesc repere din showbiz-ul românesc. Am îmbrățișat tipologia băiatului de bani gata care merge prin cluburi și cheltuie mii de euro dintr-un foc. Mi-a fost foarte greu mai ales din cauza timpului scurt de repetiții pe care l-am avut la dispoziție, dar sunt convins că va ieși bine!

image
Cristina Ciobănașu interpretează rolul lui Iris în serialul ”Sacrificiul”
  • De ce consideri că ai fost selectat să joci rolul unui băiat rău?

Nu zic că e un băiat rău, e un bad boy în sensul bun! Amza e o brânză bună în burduf de câine! Eu cred că personajul meu are multe de demonstrat până la finalul serialului. Rămâne să vedem dacă intuiția mea e bună sau nu!

  • Cum ți se pare acest proiect în comparație cu celelalte în care ai fost implicat?

Total diferit! Ceea ce nu poate decât să mă bucure! Atât ca actor, cât și ca telespectator! Fiind diferit nu pot să spun că e mai bun decât serialul X sau Y, dar cu siguranță e un serial în care fac un rol greu. E o provocare!

  • Cum te înțelegi cu Cristina Ciobănașu pe platourile de filmare? Ce planuri de viitor aveți?

Nu prea ne vedem. Facem parte din familii diferite și nu ne intersectăm așa des la filmare, ceea ce e o noutate! De fiecare dată eram împreună pe platourile de filmare, dar acum ne întâlnim mai rar. E bine că avem ce povesti seara când ne întoarcem de la filmare și relatăm întreaga zi de filmare. Planurile noastre sunt simple: trăiește clipa! Ne bucurăm de ceea ce ne oferă cariera, ne bucurăm de oamenii din jurul nostru și de noi! Suntem foarte împliniți și ne-am dori să nu se termine niciodată perioada asta!

image
Cristina Ciobănașu interpretează rolul lui Iris în serialul ”Sacrificiul”foto: Antena 1
  • Cum te înțelegi cu noii colegi de pe platourile de filmare?

Foarte bine! Pe Denis Hanganu îl știu din facultate, pentru că am fost colegi. E un băiat de nota 10 și un actor pe măsură! Și-a intrat foarte repede în personaj și sunt convins că ăsta e momentul lui. Cu Oana e la fel, ne știm din facultate. Mai sunt Alina Florescu și Daniel Nuță care sunt foarte talentați! Mi se întâmplă ca în anumite secvenţe sã simt cã sunt mai buni ca mine, dar ăsta e un lucru bun, mă motivează pe mine sã fiu mai bun, să încerc lucruri noi, să caut mai mult personajul meu. Ne motivăm unul pe celălalt! E o atmosferă incredibil de constructivă pe set, iar lucrul ăsta o să se vadă și la televizor!

  • Ce mesaj ai pentru oamenii care te vor urmări în “Sacrificiul“?

Să stea lipiți de televizoare în fiecare miercuri și joi pentru că vom porni împreună într-o nouă călătorie frumoasă, plină de povești interesante și de intrigi!

  • Ce diferențe sunt între a juca în “Sacrificiul” și a juca în “Fructul Oprit “? Care este producția în care te-ai regăsit cel mai bine?

Nu le pot compara! Au fost diferite și asta mi-a plăcut cel mai mult! Ioan era timid, era un servitor care și-a depășit condiția și a ajuns să conducă imperiul familiei care îi dăduse de mâncare și de muncă, iar Amza e un băiat care nu a dus lipsă de nimic din ziua în care s-a născut! Cum să compar așa ceva? Am iubit ambele proiecte și am lucrat mult pentru ambele personaje!

  • Unde și alături de cine vei urmări primul episod?

Alături de familie și de colegii din distribuția serialului! Ne vom strânge acasă și vom urmări împreună cu toți telespectatorii români primul episod din serialul ”Sacrificiul”!

  • Ai emoții înainte de a te vedea la televizor?

Am emoții de fiecare dată! Mă uit cu plăcere la secvențele de comedie, mă emoționează secvențele dramatice și mă judec de fiecare dată când simt că aș fi putut să joc mai bine în anumite secvențe! Vizionarea episodului face parte din procesul de învățare al unui actor!

Citește și:

Cum a cerut-o în căsătorie Vlad Gherman pe Cristina Ciobănașu: «Au fost tot felul de stângăcii»

Cu ce a pus-o în dificultate pe Cristina Ciobănașu rolul din noul serial «Sacrificiul»

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
Alexia Eram (6) jpg
cub cristina rus (1) png
Tiriac
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
vica blochina 3 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg