Vladimir Drăghia, părăsit de tată când era mic: «Era cam violent»

Ultima actualizare:

    Vladimir Drăghia, mărturii despre copilăria sa. A fost părăsit de tatăl său la doar câteva luni Foto Instagram
Vladimir Drăghia, mărturii despre copilăria sa. A fost părăsit de tatăl său la doar câteva luni Foto Instagram

Vladimir Drăghia, câștigătorul primului sezon Exatlon, a povestit despre copilăria sa și despre relația pe care o are cu părinții lui. Dezvoltând subiectul, acesta a mărturisit faptul că tatăl său biologic l-a abandonat, când avea doar câteva luni.

În cadrul unui interviu emoționant, actorul a dezvăluit câteva detalii din perioada copilăriei sale, vorbind pentru prima dată despre lipsa tatălui, care i-a abandonat pe el și pe mama sa când Vladimir avea doar câteva luni. În ciuda faptului că a crescut fără tatăl său biologic, acesta a susținut că nu-i reproșează nimic acestuia, ba din contră, îi mulțumește pentru faptul că i-a dat viață și pentru că a moștenit de la el spiritul „atletic”.

Problemele au apărut însă, din cauza faptului că tatăl lui Vladimir era violent, conform spuselor mamei lui. Totuși, Vladimir s-a putut bucura de o figură parentală masculină, având un tată vitreg, care a avut grijă de familia sa. Însă actorul a mărturisit că nu se simte atât de apropiat de acel bărbat, dar îi mulțumește pentru eforturile făcute în creșterea și dezvoltarea sa. Acesta este la rândul său tată, în prezent, bucurându-se de fetița pe care o are, pe nume Zora, și de frumoasa lui iubită, Alice. 


    Vladimir Drăghia, alături de fetița sa Foto Instagram
Vladimir Drăghia, alături de fetița sa Foto Instagram

„Am avut marele noroc de o mamă tânără, m-a făcut la 19 ani. Cumva a învățat ea că e bine să lași copilul liber, să aleagă el. Sper să fac și eu la fel cu Zora. A avut încredere în mine. M-a lăsat la 12 ani să plec de acasă, la înot. Acum îmi dau seama ce înseamnă să îți lași copilul să plece de acasă de la 12 ani.  Nu ne auzim prea des, dar știm ce însemnăm unul pentru celălalt. Întotdeauna a știut să îmi dea siguranță. Tatăl meu natural a dispărut când aveam câteva luni, era cam violent. Cu tatăl meu de acum nu sunt apropiat cum sunt de mama, dar îi sunt recunoscător că a avut grijă de noi. De tatăl meu natural nu mai știu nimic. Ne-am cunoscut când aveam 12 ani și ştiu că stă în București. Îi datorez genele, că eu nu m-am antrenat deloc pentru Exatlon, de la el am moștenit asta. Nu-i port ranchiună, îi sunt recunoscător chiar. Nu am golul ăla, dacă nu ar fi apărut la 12 ani, probabil nici nu aș fi știut. Am crescut fără să am drama asta că părinții s-au separat”, a declarat Vladimir Drăghia, pentru revista Viva

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net