Vocea României, audiții pe nevăzute: Echipele formate de antrenori


    Vocea României, audiții pe nevăzute: Juriul a fost greu de cuceritfoto: ProTV
Vocea României, audiții pe nevăzute: Juriul a fost greu de cuceritfoto: ProTV

La „Vocea României”, audiții pe nevăzute, un număr limitat de concurenți a reușit să întoarcă scaunele antrenorilor. Smiley, Loredana, Tudor Chirilă și Marius Moga au selectat cu atenție vocile preferate și i-au trimis pe artiști direct în echipele lor de pregătire. Iar dintre toți, se pare că Smiley a fost cel mai generos.

Unii dintre concurenți au pășit cu emoție pe scena „Vocea României”, audiții pe nevăzute, în timp ce alții au venit pregătiți să atragă aplauzele publicului, dar și pe cele ale antrenorilor. Iar aceștia s-au lăsat greu impresionați, din zeci de concurenți, ajungând numai câte trei în echipă. Excepție face Smiley, care a fost mai ușor de înduplecat și a acceptat cinci oameni în echipa lui, potrivit protv.ro.

«Vocea României», audiții pe nevăzute: Echipa lui Smiley

Smiley a fost cel mai generos antrenori la „Vocea României”, audiții pe nevăzute. Artistul a luat în echipa lui nu mai puțin de cinci concurenți, dintre care două fete și trei băieți. Michel Kotcha, Diana Cazan, Ștefan Liche, George Tudor Ion și Ana Maria Ababei au reușit să îi ajungă la inimă renumitului artist.

«Vocea României», audiții pe nevăzute: Echipa Loredanei

În timp ce Smiley a poftit cât mai mulți concurenți în echipa lui, Loredana a fost ceva mai rezervată și s-a limitat la trei voci impresionante. Așa se face că numai Biu Marquetti, Cristina Vasopol și Daniel Bălan au reușit să o convingă pe vedetă să îi „adopte” la „Vocea României”, audiții pe nevăzute.

«Vocea României», audiții pe nevăzute: Echipa lui Marius Moga

Nici Marius Moga nu s-a lăsat înduplecat prea ușor și a acceptat în echipa lui numai trei concurenți, dintre care două fete. La „Vocea României”, audiții pe nevăzute, artistul a fost cucerit de Cristina Stroe, Jessie Banes și Florin-Eugen Cruceru, ale căror voci au reușit să îl impresioneze pe Marius.

«Vocea României», audiții pe nevăzute: Echipa lui Tudor Chirilă

Deși este de mai puțin timp antrenor în concurs decât colegii lui, Tudor Chirilă nu a fost nici el la fel de generos ca Smiley. Cântărețul s-a lăsat convins cu greu și, la „Vocea României”, audiții pe nevăzute, numai Ovidiu Turcu, Claudia Andas și Cristina Balan au câștigat un loc în „trupa” lui.

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png