Vocea României - cine se află în spatele concurenţilor din acest sezon


    Vocea României. Cei patru antrenori şi-au ales o parte din eleviFoto: ProTV
Vocea României. Cei patru antrenori şi-au ales o parte din eleviFoto: ProTV

Record la Vocea României! La audițiile pe nevăzute, band-ul emisiunii concurs de la Pro Tv a repetat nu mai puţin de o sută de piese muzicale în opt zile pentru ca spectacolul să se ridice la nivelul aşteptărilor.

Tobe, chitare, clape sau percuții! Acestea sunt doar câteva dintre instrumentele care transformă fiecare interpretare a concurenților de la Vocea României într-un show complet şi o face să sune diferit. Pentru fiecare melodie, band-ul show-ului lucrează alături de concurenți, astfel încât fiecare moment de pe scena Vocea României să fie unul plin de emoție și să întoarcă scaunele celor patru antrenori.

Vocea României - care sunt instrumentiştii emisiunii

Trupa de la Vocea României este format din șase dintre cei mai buni instrumentiști din România. Aceştia Paul Ilea (Head of Band, percuții, samplers, DJ), Sebestyen Joo (chitară bas), Adrian Tetrade (tobe), Viorel Sîrbu (clape), Mirel Cumpănaș (chitară), Diana Ganea (chitară).

Vocea României. Paul Ilea este producătorul muzical al emisiunii
Vocea României. Paul Ilea este producătorul muzical al emisiunii

“Pentru etapa audițiilor pe nevăzute, au fost peste o sută de piese pe care le-am învățat într-un timp foarte scurt, în numai opt zile. Dacă facem un simplu calcul, înseamnă peste 10 piese pe zi. Poate părea imposibil pentru unii, dar cu această echipă de muzicieni, sunetiști și editori muzicali, totul e posibil, nu ne mai sperie nimic! A fost o provocare și suntem încântați de rezultat!”, a declarat Paul Ilea, producător muzical Vocea României.

Vocea României - 8 concurenţi merg mai departe după prima etapă

În prima ediţie a audiţiilor pe nevăzute, de vineri (18 septembrie), antrenorii şi-au ales o parte dintre elevi. Telespectatorii au avut parte de un spectacol de senzaţie, în care vocile concurenţilor i-au ţinut pe antrenori în priză.  Candidaţii au venit pregătiți să impresioneze, iar Tudor Chirilă, Loredana, Smiley şi Marius Moga i-au ales pe cei mai buni în echipele lor. Fiecare jurat şi-a ales câte doi concurenţi în echipă. Astfel, elevii pregătitţi de Tudor Chirilă sunt Claudia Andas şi Ovidiu Turcu, iarcei antrenaţi de Loredana - Biu Marquetti şi Cristina Vasopol. Smiley i-a ales pe Michel Kotchea, vocea misterioasă din spatele cortinei, şi pe Diana Cazan, în timp ce Marius Moga îi va pregăti pentru etapa următoare pe Florin Eugen Cruceruşi pe Cristina Stroe.   

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
femeie frig casa jpeg
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png