Vocea "Teleenciclopediei", Carmen Movileanu, despre viaţa de familie şi cele mai mari regrete

Ultima actualizare:
Carmen Movileanu pe vremea când era crainică la TVR
Carmen Movileanu pe vremea când era crainică la TVR

Fosta crainică TVR şi producătoare a emisiunii „Ieri, Azi, Mâine”, de la TVR 2, a ieşit anul trecut la pensie, însă a rămas colaborator la ”Teleenciclopedia”, unde cu siguranţă îi recunoaşteţi vocea. Carmen Movileanu ne-a vorbit, cu emoţie, despre viaţa de familie.

A intrat în rândul pensionarilor încă de anul trecut, însă Carmen Movileanu (62 de ani) a rămas neschimbată. În spatele calmului afişat dintotdeauna, fosta crainică TVR se confruntă cu probleme care i-au dat planurile peste cap. „Nu sunt într-o perioadă bună a vieţii mele. Am probleme cu mama. Locuiesc împreună cu ea de când s-a prăpădit tata şi nu-mi permit să o las singură.

Nepotul crainicei, Bogdan Matei, fiul cel mare al lui Cove, e un dansator talentat
Nepotul crainicei, Bogdan Matei, fiul cel mare al lui Cove, e un dansator talentat

Acum sunt mama mamei mele şi asta îmi ocupă foarte mult timp. Nici nu m-am prins că am ieşit la pensie. În ciuda faptului că au trecut şapte luni de atunci, nu mi-am putut da seama de ce aş putea să fac să mă simt bine şi liberă, aşa cum am crezut că voi fi. Sper ca mama să-şi revină şi să pot să-mi reiau activitatea pe care mi-am propus-o după pensionare. Deocamdată, singura colaborare pe care mi-o pot permite, din cauza timpului, e lectura de la «Teleenciclopedia».

Fiica vedetei, Maria Movileanu, e pasionată de modelling
Fiica vedetei, Maria Movileanu, e pasionată de modelling

La aceasta activitate nu voi renunţa atâta timp cât mi se va cere pentru că e prima mea dragoste în televiziune”, ne-a spus ea. Carmen Movileanu ne-a mai spus că se bucură de o familie frumoasă. Fiica ei, Maria (34 de ani, fosta soţie a lui Cove - n.r.), i-a dăruit un nepot, Bogdan Matei (10 ani) şi e mătuşa Alexandrei Dinu.

«Sunt mama mamei mele şi asta îmi ocupă mult timp»

„Îmi doresc să petrec mai mult timp cu Bogdan, să mă bucur mai mult de Maria, pentru că am fost mamă şi bunică la fără frecvenţă, să pot să recuperez dacă se mai poate recupera ceva”, ne-a spus ea. Cât despre televiziune, fosta producătoare de la „Ieri, Azi, Mâine” ne-a dezvăluit că s-ar întoarce pe micul ecran doar în anumite condiţii şi anume să facă un proiect transmis în direct. „Nu ştiu dacă aş putea face o emisiune înregistrată, asta ar fi una dintre condiţiile pe care le-aş pune”, ne-a spus Carmen Movileanu.


  Fiica vedetei, Maria Movileanu, e pasionată de modelling
Fiica vedetei, Maria Movileanu, e pasionată de modelling

Am provocat-o pe Carmen Movileanu să-şi amintească despre debutul în televiziune. „În 1977 împlineam 20 de ani. M-am angajat la 1 octombrie şi pe 17 octombrie am făcut 20 de ani. Eram o copilă. A rămas prima dragoste, nefiind prima emisie de când m-am lipit când am ajuns în televiziune. A fost o perioadă de doi ani când am lucrat la ştiri, la foc continuu. Am învăţat multe lucruri atunci. Mi-am însuşit spiritul televiziunii, am cunoscut emoţia, ritmul, curajul, nebunia pe care dacă nu o ai, nu ai ce să cauţi acolo. Am rămas în relaţii bune cu toţi cu care am colaborat. Crainicele au fost embleme pentru TVR, eu am suferit foarte tare când s-a desfiinţat crăinicia. M-am descurcat pentru că eu veneam din redacţie şi îmi doream asta în continuare. Nu a fost nici un moment în care eu mi-am dorit să mă duc la crăinicie. Am fost luată de val şi am ajuns în studioul crainicelor pentru că m-au vrut colegii mei. Era nevoie de chipuri şi de voci noi şi atunci au zis că dacă eu sunt bună pentru asta, să vedem. De la vocea de la «Teleenciclopedia» am trecut şi la folosirea imaginii. A fost uşor pentru că îi cunoşteam pe colegii mei de la Tehnic. Eram de-ale lor şi era o bucurie să lucrez cu oameni cu care nu lucrasem, chiar dacă doar ne salutam. Ne cunoşteam, ne ştiam, eram o mare familie”, a spus în încheiere Carmen Movileanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net