Vunk, proiect revoluționar! Lansează primul videoclip viu din România

Ultima actualizare:

    Trupa Vunk a lansat primul videoclip care își caută jumătateafoto: Arhiva Personală
Trupa Vunk a lansat primul videoclip care își caută jumătateafoto: Arhiva Personală

Pentru concertul „Un Nou Univers”, Vunk vine cu o mulțime de surprize. Solistul trupei, Cornel Ilie (39 de ani), dar și colegii lui, au muncit foarte mult pentru ca totul să iasă perfect și au venit cu câteva idei originale care vor revoluționa muzica din România. În cadrul concertului, aceștia au lansat primul videoclip viu, iar acesta își caută jumătatea.

Videoclipul, care poartă numele concertului („Un Nou Univers, n.r.) a apărut luni, 21 septembrie, iar noul concept este, deja, îndrăgit de fanii trupei. Pentru că este lansat doar pe jumătate, clipul își caută întregul, pe care îl va găsi cu ajutorul celor care îl vor răspândi.

Urmărește noul videoclip

Imaginile spun povestea a două personaje din altă lume, care se caută unul pe celălalt, dar și pe ei însuși: „Videoclipul piesei este el însuși un personaj. Este un univers în care două ființe, din aceeași lume, ajung, separat, într-o lume străină de ei și se caută unul pe celălalt”, spune Cornel Ilie. Acesta a vorbit și despre conceptul din spatele producției muzicale: „Clipul este unul viu pentru că respiră emoție, mesaj, iar căutarea lui inițiază și căutarea ta interioară. Mai mult decât orice, este un clip viu pentru că suntem într-un nou univers, iar aici totul este posibil”, a mai explicat artistul.

Dacă spectacolul poartă motto-ul „E timpul să te întorci. La tine”, noul videoclipul explică povestea din spatele acestor cuvinte: „Povestea personajelor din altă lume din videoclip este povestea oricăruia dintre noi, pământenii, care ne pierdem la un moment dat drumul și ajungem în viața altor oameni fără să vrem să fim acolo, ajungem în lumi străine nouă doar pentru că acolo ne-au dus viața sau slăbiciunile. Fiecare om este un univers uriaș și are datoria să și-l descopere, să-l exploreze și să-l arate și celorlalți așa cum este el, nu așa cum vor ceilalți să fie”, a adăugat Cornel Ilie.

Cât despre ce se întâmplă cu personajele, artistul nu a vrut să ne dezvăluie dacă totul va avea, sau nu, un final fericit: „Fiecare îl are pe celălalt în sufletul lui și rămâne de văzut dacă cele două personaje dintr-Un Nou Univers își vor găsi drumul pentru a fi împreună până la finalul clipului”, a spus artistul.

Concertul „Un Nou Univers” va avea loc la 7 octombrie, la Sala Polivalentă din București. Biletele pot fi procurate din rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, în oficiile Poștei Române, în benzinăriile OMV, dar și pe internet, pe site-ul www.iabilet.ro.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net