What’s Up, explică bătaia cu vecinul: "A venit să-mi spună să dau muzica mai încet"


    What's Up, pe numele lui adevărat Marius Ivancea
What's Up, pe numele lui adevărat Marius Ivancea

În vara lui 2019 divorța de Simina Costea, în decembrie 2019 a fost încătușat după ce și-a bătut iubita, iar zilele trecute a fost amendat după ce și-a bătut vecinul. Este vorba despre cântărețul Whats'Up, pe numele lui din buletin Marius Ivancea. Acesta a făcut primele declarații despre altercația recentă.

"Vecinul a venit la mine la ușă să-mi spună să dau muzica mai încet. Recunosc, de mic copil, este greu de înțeles pentru vecinii mei să asculte patru ore aceeași piesă. Eu când scriu versuri, logic că ascult aceeași piesă. Ne-am pierdut amândoi calmul și pe această cale vreau să-mi cer iertare. Vecinul Vali nu e doar un vecin, îmi e și prieten, e soțul fostei mele impresare. Îmi pare rău pentru incident. Doi copii bătrâni, inconștienți. Ori o să mă mut în câmp, ori o să ascult muzică mai încet. Mi-am izolat casa pentru că mă știu pe mine. Am nevoie de un loc unde să nu mă audă nimeni. Am vrut să vând casa și am desfăcut antifonul. O să-l pun înapoi”, a declarat artistul la Antena Stars. What’s Up a afirmat că în ultima vreme a ajuns să-și piardă cumpătul foarte des: „De un an de zile mă frământă multe gânduri și sunt ușor iritabil… E momentul să zic (…) Am niște frustări în viața personală pe care nu vreau să le discut la televizor… Din cauza greutăților îmi pierd cumpătul mult mai repede”.

What’s Up a fost amendat cu 1.000 de lei.

Potrivit unui comunicat emis de către Poliția Ilfov, un echipaj de Poliție a intervenit în Pantelimon, Ilfov, pentru a aplana un conflict. Artistul a devenit recalcitrant atunci când un vecin a apărut la ușa sa pentru a-i solicita să reducă volumul muzicii care se auzea din locuința vedetei. Deranjat de îndrăzneala vecinului, Marius și-a făcut dreptate utilizând forța. „La data de 8 iunie a.c.,orele 18:40, polițiștii din Pantelimon au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în jurul orelor 18:30, un bărbat, din orașul Pantelimon, în timp ce se afla în fața imobilului de domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri, a fost agresat fizic, fiind lovit de către un alt bărbat”, se arată în comunicat. Artistul a fost amendat cu 1.000 de lei.

Citește și:

What's Up loveşte din nou! S-a bătut cu un vecin în fața casei: «Am făcut precum cocoșii de la 14 ani»

What's Up a uitat-o pe Simina, fosta lui soție. Și-a găsit liniștea în brațele unei alte femei

cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
Horoscop dragoste webp
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png