What’s Up, nuntă de poveste, la palat!


    Marius Ivancea şi Simina  s-au căsătorit după o  poveste de dragoste  de 6 ani
Marius Ivancea şi Simina s-au căsătorit după o poveste de dragoste de 6 ani

Marius Ivancea (27 de ani) sau What’s UP şi Simina Costea ( 26 de ani), impresara lui, au trecut duminică la alt nivel, după o logodnă de şase ani, căsătorindu-se civil şi religios. A plouat cu găleata preţ de o jumătate de oră, în timpul slujbei, semn că vor avea parte de o căsnicie îmbelşugată.

Toată crema show-biz-ului s-a strâns, duminică, la Palatul Ştirbey, pentru a asista la cununia civilă şi religioasă a cuplului Marius Ivancea-Simina Costea. Cei doi au avut mari emoţii, astfel că naşii lor, nu mai puţin celebrii Cătălin Măruţă şi Andra, i-au încurajat. Tinerii însurăţei au respectat întocmai tradiţiile, astfel că Măruţă l-a vizitat acasă şi, de faţă cu soacra mare, a pus mâna pe un brici şi pe un prosop alb şi l-a bărbierit pe ginerică. Pe de cealaltă parte, naşa Andra a îmbrăcat-o în rochie de mireasă pe Simina, care avea lacrimi în ochi de bucurie.

Năşica Andra a  îmbrăcat-o în rochie  de mireasă pe Simina
Năşica Andra a îmbrăcat-o în rochie de mireasă pe Simina

Cununia civilă a avut loc chiar pe pajiştea Palatului Ştirbei, cei doi dând cu subsemnatul departe de ochii curioşilor. Au avut parte de vreme frumoasă, după care, în timpul cununiei religioase, norii au acoperit brusc cerul şi a început să plouă torenţial. Dar, e de bine, se spune în popor, fiind semn de prosperitate.

După ce şi-au jurat credinţă şi în faţa lui Dumnezeu, cuplul s-a dus spre restaurant, unde erau aşteptaţi peste 300 de invitaţi. What’s UP, solistul piesei “Taxi”, a îmbrăcat ţinute de la Adina Buzatu, două costume în valoare de 5.000 de euro, iar mireasa a ales o rochie superbă, de aproape 3.000 de euro. Şi naşii Măruţă au venit îmbrăcaţi la patru ace, în ţinute sobre, negre, fiind admiraţi pentru eleganţă. Printre cavalerii de onoare, şase la număr, unul mai arătos decât celălalt, s-a numărat şi Dorian Popa. Aceştia l-au luat pe mire pe nepregătite, căci în momentul în care i-au bătut la uşă, Marius purta pantaloni pescăreşti. Băieţii în negru l-au încurajat şi l-au felicitat pentru decizia de a se face bărbat de casă. La chef, mesele au fost pline cu bunătăţi.

Fiica lui Măruţă a ales microfonul, la ruperea turtei

Eva vrea să ajungă tot cântăreaţă, ca Andra
Eva vrea să ajungă tot cântăreaţă, ca Andra

Familia Măruţă a hotărât să-i rupă turta micuţei Eva şi să o sărbătorească şi pe Andra, aşa că au pus de o petrecere pe cinste, vineri seară, la un restaurant din Capitală. Fericiţi şi extrem de emoţio­naţi, tinerii părinţi s-au distrat de minune alături de invitaţi şi au respectat tradiţiile cu ruperea propriu-zisă a unei turte deasupra capului micuţei Eva, dar şi scena alegerii unor obiecte de către fetiţă. “Ştiţi povestea aia cu «Şi băieţii plâng câteodată... de fericire?» Aseară am sărbătorit ziua de naştere a Andrei şi i-am rupt turta Evei”, a scris prezentatorul de la PRO TV pe pagina de Facebook. “Încă o seară cu emoţii pentru noi. Am rupt turta Evei! Vă anunţ că are cine să-mi calce pe urme. A ales microfonul”, a scris Andra, mândră de mezina sa, pe pagina de Facebook oficială. În doar o oră de la publicarea imaginii cu fetele Măruţă, poza a strâns zeci de mii de aprecieri din partea fanilor cântăreţei.

Fiul Claudiei de la Sexxy a avut tort-excavator, la tăierea moţului

Petrecere mare, vineri, şi în familia Claudia Pătraşcanu- Gabi Bădălău, căci au tăiat moţul fiului lor, Gabriel, în vârstă de un an şi nouă luni. Cheful din  somptuoasa lor vilă, situată în Bolintin Vale, a început la ora 16.00 şi a ţinut până dimineaţă, la cântatul cocoşilor. Cel mai interesant a fost momentul în  care Gabriel Alexandru a trebuit să-şi aleagă trei obiecte de pe tăviţă, aşa cum cere tradiţia. ”A ales telefonul, microfonul, iar apoi a pus mâna pe stetoscop, şi pe Constituţie”, ne-a spus Claudia. Tortul, în formă de excavator, a fost, de asemenea, o surpriză, fiind comandat tocmai din Maramureş. (Ştefania Stancu)

FotoJet (4) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png