Wilmark: “Cotabiţă e prea pretenţios, preţios! Mă sufoc!”

image
Antonia, în contradictoriu cu Gabriel Cotabiţă

La masa juriului “KidSing”, spiritele se încing de la o semifinală, la alta! Cei trei artişti-juraţi, Antonia, Gabriel Cotrabiţă şi Willmark, au tot mai multe divergenţe. Şi asta se întâmplă din cauza competiţiei tot mai strânse între copii sau din dorinţa de a se tachina reciproc, spre amuzamentul celor prezenţi.

Wilmark, energicul jurat de la “KidSing”, a fost pus în mare dificultate de discursul lui Gabriel Cotabiţă, la jurizarea unuia dintre participanţii la cea de-a doua semifinală a concursului. Cuvinte precum “vicisitudini” şi “peremptoriu” l-au făcut pe simpaticul Wilmark să scuture din cap şi să ceară explicaţii suplimentare: “Nici copilul de pe scenă nu înţelege în ce limbi străine vorbeşte. Cotabiţă e prea pretenţios, preţios. Mă sufoc!”, a spus Wilmark încercând să pronunţe cuvintele şi pocindu-le voit.

“Aceste cuvinte au fost spuse special pentru Wilmark, astfel încât să nu mai înţeleaga nimic!”, s-a amuzat Gabriel Cotabiţă pe seama colegului său.

În plus, tachinările la masa juriului au continuat şi când a venit vorba despre expresivitatea micilor concurenţi: “Nu ai cum să-i ceri unui copil să transmită ca un om mare!”, a susţinut Antonia.

“Tu te aştepti ca, la 13 ani, să aibă şi un divorţ la activ ca să cânte bine? Sau cum?”, a întrebat-o Gabriel Cotabiţă pe colega sa de jurizare. Acesta a continuat să susţină cât e de important ca mesajul să fie comunicat corect de cei care interpretează piesele: “In România, cei mai mulţi dintre cei care urcă pe scenă habar nu au să transmită. Rolul nostru aici este să-i învăţăm pe aceşti copii să transmită mesajul piesei”.

image
Antonia, în contradictoriu cu Gabriel CotabiţăFoto: Kanal D
maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
cub florin zamfirescu png
horoscop
Alexandrova
Explozie Girona FOTO EL MUNDO webp
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg