Wow! Romanița Iovan, mișcări senzuale, pe ritmuri de rock la un party select! Fără inhibiții și pantofi

Ultima actualizare:

Romanița Iovan este într-o formă de zile mari la cei 58 de ani! Creatoarea de modă a dansat extaziată, în picioarele goale, pe ritmurile de rock clasic ale trupei Pink Floyd, în cadrul unui party la care a luat parte lumea bună a Capitalei. Designerița s-a lăsat chiar filmată de mai tinerelul ei logodnic Iulian Gogan care nu se mai sătura să privească mișcările seducătoare ale Romaniței.

Romanița Iovan, mișcări senzuale, pe ritmuri de rock la un party select!
Romanița Iovan, mișcări senzuale, pe ritmuri de rock la un party select!

Romanița Iovan a renunțat la convenții și a dansat în picioarele goale

Romanița Iovan știe cu siguranță cum să fascineze și să atragă toate privirile asupra ei, indiferent unde s-ar afla. Recent, creatoarea de modă a dat frâu liber emoțiilor în cadrul unui party, dintr-un local de fițe, unde a dansat frenetic pe acordurile legendarei trupe «Pink Floyd». Romanița a fost atât de entuziasmată, încât a renunțat și la pantofii de sute de euro, preferând să rămână în picioarele goale. Designerița se mișca senzual, fără să-i pese de cei din jur, ca și cum era o adolescentă din anii '70, la renumitul festival de muzică Woodstock, când piesa «The Wall» a trupei Pink Floyd devenise imnul unei generații. 

Din punct de vedere al vestimentației, Romanița Iovan a ales o ținută neagră, foarte lejeră și în același timp elegantă, formată din pantaloni largi, fluizi și un top fără mâneci. Deși la evenimentul respectiv erau mulți tineri, creatoarea de modă părea singura care a renunțat la convențiile rigide din «înalta societate» și s-a distrat pe ritmurile muzicii. 

Întreaga scenă a fost surprinsă chiar de logodnicul ei Iulian Gogan, iar Romanița Iovan a făcut fanilor ei o surpriză și a postat înregistrarea pe contul de Instagram. 

Secretele Romaniței Iovan pentru o siluetă de vis și o atitudine sexy

Romanița Iovan a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click! ce anume face pentru a arăta atât de bine la vârsta ei. Creatoarea de modă a mărturisit că disciplina este importantă în ceea ce privește menținerea unui stil de viață sănătos. Elementul esențial pentru ea sunt exercițiile fizice pe care le practică cu plăcere. 

«Trebuie să ai un stil de viață care îți impune un ritm al vieții și un program pe care trebuie să îl respecți și să îl respecți din plăcere. Nu trebuie să fie un chin. 

După care trebuie să ai un program foarte bine pus la punct de mișcare, de sport. Eu practic sportul, nu costă bani. Întotdeauna am zis că cine spune că nu are timp pentru mișcare, nu vrea să facă mișcare. Nu există să nu ai timp, tu și persoana ta trebuie să fii în centrul atenției întotdeauna.

Pentru mine sportul înseamnă sănătate și să mănânci sănătos, să faci orice te bucură, orice îți place. De altfel, fericirea e importantă pentru fiecare dintre noi. Dacă ești dezamăgit de ceea ce se întâmplă în jurul tău ieși din acel bol de lucruri negative și te duci în altă direcție și tot timpul trebuie să îți cauți fericirea, tot timpul trebuie să o și găsești.”, a declarat Romanița Iovan pentru Click!. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net