X Factor 2015: cei mai speciali concurenți din ediţia a cincea

Ultima actualizare:
X Factor 2015: George Balog a cucerit-o pe Delia "Ay vamos", a lui J. Balvin
X Factor 2015: George Balog a cucerit-o pe Delia "Ay vamos", a lui J. Balvin

La X Factor 2015, difuzată vineri seara (9 octombrie), juraţii au fost mai impresionați ca niciodată. Delia ni-și mai găsea locul la pupitru, Horia Brenciu era cât pe ce să-și spargă tableta, iar cel mai dur jurat, Bănică Junior a fost mai darnic ca niciodată, pentru că a dat cei mai mulți ”da”.

X Factor 2015: Trupa Paparazzi a făcut show la X Factor

X Factor 2015: Andreea Ienciu i-a ispitit pe jurați cu interpretarea ei
X Factor 2015: Andreea Ienciu i-a ispitit pe jurați cu interpretarea ei

Trupa Paparazzi, formată din surorile Elena şi Olesia Croitoru, a cântat la X Factor 2015 melodia ”Romantica” a Sofiei Rotaru. Olesia s-a împiedicat și a căzut pe așa-numitele ”trotuare”, fiind prea concentrată pe sunetele pe care le emitea. După ce a terminat de cântat, concurenta de la X Factor 2015 a făcut o dezvăluire juriului. ”Domnul Ștefan, sunt greșit făcute trotuarele”, a spus concurenta, supărată pentru că a căzut de pe treptele scenei de la X Factor.

Horia Brenciu s-a plimbat pe scenă, spunând că nu a văzut niciodată așa ceva. ”Horecia, noi vă spunem pa, pa, o să zică că suntem nesimțite. Domnul Horia, întindeți coarda”, i-a zis Sofia, concurenta de la X Factor 2015 lui Horia Brenciu, în timp ce încerca să părăsească scena.

X Factor 2015: George Balog, macho man-ul care a fermecat-o pe Delia cu muşchii săi

X Factor 2015: Andrei Rezmiveş i-a adus pe scenă pe Delia și pe Horia Brenciu
X Factor 2015: Andrei Rezmiveş i-a adus pe scenă pe Delia și pe Horia Brenciu

George, concurentul de la X Factor, are 23 de ani și este din Oradea. În ultimii 12 ani a stat în Spania, dar acum e mai hotărât ca niciodată să devină cunoscut în România şi să demonstreze că are talent. "Toată lumea mă întreabă de ce am plecat de acolo. Eu am simţit că aici e chemarea mea", a spus George, concurentul de la X Factor 2015.

Concurentul de la X Factor 2015 a primit 3 de da. Mai întâi a dat-o pe spate pe Delia pentru că este un tip sexy, are mușchi, tatuaje și o freză foarte interesantă. De asemenea, nici caracterul lui nu a trecut neobservat. Balog i-a atras atenția Deliei și prin faptul că este un tip sensibil și carismatic.

După ce a înghițit în sec, concurentul de la X Factor 2015 a făcut un semn că e pregătit pentru show. George a arătat că are "sangre caliente" pe ritmurile piesei "Ay vamos", a lui J. Balvin, iar Delia, Bănică şi Brenciu i-au făcut deja o propunere.  George a fost de acord cu propunerea, și anume să facă parte dintr-un grup. Asta a fost singura variantă pentru a avea 3 de da.

"Eşti exact ce trebuie într-o trupă de doi. Ai nevoie de o fată",  i-a zis Delia concurentului de la X Factor 2015. El a primit 3 de da. Mai întâi a dat-o pe spate pe Delia pentru că este un tip sexy, are mușchi, tatuaje și o freză foarte interesantă. De asemenea, și caracterul concurentului de la X Factor 2015 nu a trecut neobservat. Balog i-a atras atenția Deliei și prin faptul că este un tip sensibil și carismatic.

X Factor 2015: Andreea Ienciu a impresionat jurații de la X Factor


    X Factor 2015: Andreea Ienciu i-a ispitit pe jurați cu interpretarea eifoto: captură X Factor
X Factor 2015: Andreea Ienciu i-a ispitit pe jurați cu interpretarea eifoto: captură X Factor

Concurenta de la X Factor 2015, Andreea Ienciu, cunoscută și ca "Deea de la Insula Iubirii", pe numele ştiut de-o ţară întreagă, a reușit să-i cucerească pe jurați prin răspunsul ei: "Îmi place în grup". Delia i-a sugerat că nu poate face față să ducă melodia, motiv pentru care mai are nevoie de un partener. Jurații i-au impus să accepte să facă grup cu George Balog, tot din Oradea, pentru a primi cei 3 de da. Publicul este sigur că cei doi vor forma un grup, cu un potențial incendiar.

Concurenta de la X Factor 2015 a căzut în ispită, nu regretă nimic din momentele incendiare din Thailanda, iar acum vrea să cucerească topurile muzicale.

Dacă Horia Brenciu şi Ştefan Bănică n-au recunoscut-o din prima, Delia şi sutele de oameni din public şi-au dat seama imediat pe cine au în faţă. Concurenta de la X Factor 2015 a ales să cânte o melodie emoţionantă, afectată de moartea tatălui, iar juraţii au văzut atât "punctele bune", cât şi pe cele mai puţin strălucite", cum a spus Ştefan, din interpretare.

X Factor 2015: Andrei Rezmiveş nu și-a folosit bine mânuța

X Factor 2015: Trupa Paparazzi a dat pe spate jurații de la X Factor
X Factor 2015: Trupa Paparazzi a dat pe spate jurații de la X Factor

La X Factor 2015 Andrei a cântat hit-ul "Pisy e obraznică", însă după câteva secunde a fost oprit de Ştefan Bănică. "Nu mă pot concentra la tine. Îţi ţii mânuţa cum unde nu trebuie, Cocoon mă făcea să fiu atent la el şi să trăiesc momentul", i-a spus juratul Ștefan Bănică.

Concurentul de la X Factor 2015, Andrei Rezmiveş, are 22 de ani şi este fanul numărul unu al lui Cocoon Kills. Andrei a mărturisit că pentru el s-a apucat de cântat, pentru el s-a înscris la X Factor şi din cauza lui se va apuca de altceva.

Deoarece concurentul de la X Factor 2015 a fost prea îndrăgostit de "Pisy", motiv pentru care nu și-a folosit bine mânuța, Ioan Mardare, aka Cocoon Kills, a urcat pe scenă și i-a arătat cum trebuia să se prezinte la X Factor. Concurentul de la X Factor 2015 n-a mers mai departe, dar s-a consolat cu ideea că şi-a întâlnit idolul şi că a făcut un Selfie cu acesta.

X Factor 2015: Xenia Chitoroagă i-a impresionat pe jurați cu povestea ei

X Factor 2015: Batjocorită la școală, apreciată de Horia Brenciu
X Factor 2015: Batjocorită la școală, apreciată de Horia Brenciu

La X Factor 2015 a participat și Xenia Chitoroagă, o concurentă inocentă și sensibilă din Chişinău, care la 14 ani a trecut și prin momente grele. În primii ani de liceu, Xenia a avut parte experiențe crunte în școală. Batjocorită de băieții din clasă și trădată de cei mai buni prieteni, tânăra s-a refugiat în muzică. Xenia Chitoroagă a convins juriul că merită să se califice în următoarea etapă X Factor 2015 și a primit trei de da.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net