X Factor 2015. Povestea emoţionantă a concurentei crescută de bunici

Ultima actualizare:

    Ștefania Porceanu a participat ]n prima ediţie X Factor 2015, de la Antena 1Foto: Captură Youtube
Ștefania Porceanu a participat ]n prima ediţie X Factor 2015, de la Antena 1Foto: Captură Youtube

Vineri (18 septembrie), telespectatorii au putut urmări un nou episod X Factor 2015, la Antena 1, după ce joi (17 septembrie), a avut loc prima ediţie a show-ului muzical de succes, sezonul 5.

Cei trei jurați Ștefan Bănică Jr, Delia și Horia Brenciu au fost surprinşi de unii concurenţi, datorită prestațiilor din concurs.

În primul episod, pe scena de la X Factor 2015 au urcat numeroase talente, iar anumiţi concurenții i-au impresionat pe cei trei jurați exigenți. Ștefania Porceanu a sensibilizat juriul cu o poveste de viaţă tristă. Deşi a fost părăsită de părinţi într-un spital, aceasta a fost crescută de bunica ei. Frumoasa concurentă a primit trei de „DA”, după ce a interpretat melodia ''Nu sunt'' a Nicoletei Nucă.

X Factor 2015. Părăsită de părinţi, crescută de bunică

Ştefania Porceanu este concurenta surpriză a noului sezon X Factor 2015. Tânăra are o poveste impresionantă de viaţă, iar vocea ei i-a făcut pe cei aflaţi în sală să o aplaude în picioare.

Ştefania a fost părăsită de părinţi şi adoptată de bunică. Frumoasă tânără a fost crescută în corul bisericii şi a emoţionat până la lacrimi juriul de la X Factor 2015.

Mama a adus-o pe lume la 15 ani, iar apoi a plecat. Tatăl avea 35, a plecat şi el. A crescut-o bunica, persoana care a făcut-o să înţeleagă cum arată dragostea. N-a ştiut cum e să fii răsfăţată de cei care te-au adus pe lume, n-a ştiut cum să se bucure şi pentru cine să ofere dragoste pe 8 martie, de Ziua Femeii, când mamele sunt în centrul atenţiei, potrivit a1.ro.

X Factor 2015. De la biserică, pe scena unui show muzical

De când se ştie, Ştefania Porceanu, concurentă la X Factor 2015, a mers în corul bisericii, unde a cântat melodii religioase şi a crescut frumos. 

"M-am dus singură la biserică. Îmi plăcea să cânt şi aveam nevoie de acele pachete cu alimente pe care preotul le dădea celor nevoiaşi", a mărturisit tânăra, joi seară (17 septembrie), la X Factor 2015, de la Antena 1.

Ștefania a uimit publicul cu interpretarea melodiei „Nu sunt”, a solistei Nicoleta Nucă. Frumoasa concurentă a primit trei de „DA” din partea juraţilor.

Mai mult de atât, Ştefan Bănică, jurat la X Factor 2015, a adăugat câteva cuvinte: ''Sunt mândru că am întâlnit un asemenea om''. Nici Horia nu a ezitat să îi transmită Ştefaniei vorbe frumoase: "A contat mult durerea şi sinceritatea cu care ai cântat. Ţi-ai pus sufletul acolo".

X Factor 2015. Melodia interpretată de concurentă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net