X FACTOR 2020 Delia a eliminat-o pe Naomi, iubita lui Ristei. Reacția juratului, genială: "Dacă ar fi și cântat, o luam de nevastă"

Ultima actualizare:
Naomi și Ristei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste
Naomi și Ristei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Ediție spectaculoasă, dar tensionată vineri seara, la X Factor 2020. În scenă au intrat cei 10 concurenți ai Deliei, însă în etapa următoare au trecut doar 3. Ediția de vineri a fost mult așteptată și pentru a o revedea pe superba Noemi Hedman, care l-a cucerit pe Florin Ristei și ca femeie, nu doar ca solistă. Din păcate, Delia a eliminat-o chiar sub ochii iubitului ei, aflat în juriu.

Lakeetra Knowels, Alina Dincă, Austin Hirth, Sonia Mosca, Otilia Gogu, Naomi Hedman, Kalon Rae, Mehmet Dural, Iulian Canaf și Mihai Meiros sunt cei 10 concurenți care au urcat pe scenă în grupa Deliei, la categoria Mixt, peste 24 de ani. 6 străini și 4 români s-au luptat, așadar, pentru a merge mai departe, însă în etapa următoare au primit acces doar trei dintre ei: Alina Dincă, Sonia Mosca și Kalon Rae.


    Naomi și Ristei trăiesc o frumoasă poveste de dragosteSursă foto: Arhivă personală
Naomi și Ristei trăiesc o frumoasă poveste de dragosteSursă foto: Arhivă personală

Naomi Hedman, apariție sexy pe scena X Factor

"E spectaculoasă, te fură în tot ceea ce face pe scenă. Pregătiți-vă pentru spectacol", a anunțat Delia înainte de prestația lui Naomi. Îmbrăcată ca pentru un concert, într-un body cu paiete și franjuri și încălțată cu cizme lungi, cu tocuri cui, Naomi ne-a reamintit de poartă prenumele celebrului fotomodel internațional Naomi Campbell. Par surori gemene, fără exagerare. "Hello, Bagheera", i-a spus Ștefan Bănică, cel care a supranumit-o "Pantera de la X-Factor".

Loredana a complimentat-o și ea, în timp ce juratul Florin Ristei zâmbea, vrăjit, dar mulțumit în sinea lui că își împarte cu Naomi și zilele, și nopțile, nu doar orele de la X-Factor. Cei doi au început să se afișeze împreună pe Instagram imediat după etapa preselecțiilor, iar aparițiile lor din social media au fost extrem de apreciate. "Rămân la părerea că te-ai fi potrivit mai bine în grupuri, la mine", i-a spus și Florin Ristei, în acel moment fiind mai degrabă obiectiv decât îndrăgostit. "Naomi, în primul rând felicitări pentru seara asta. Ai strălucit. Sunt convinsă că la un moment dat o casă te discuri de te va semna și vom auzi de tine. Sunt 100% convinsă că se va întâmpla asta. Din păcate, în seara asta nu îți pot da un scaun", a concluzionat Delia. "Naomi este o apariție de revistă. Dacă ar fi și cântat, o luam de nevastă", a încheiat Ristei, în stilul său caracteristic.

Citește și:

Cine este Naomi Hedman, «Pantera» de la X-Factor. Ce au scris despre ea toate tabloidele britanice

Cât de îndrăgostit e Florin Ristei de superba Naomi! Gina Pistol și Speak îl tachinează pe Instagram

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net