X Factor preselecţii: Florin Răduţă, cea mai bună voce din acest sezon


    X Factor preselecţii: Florin Răduţă a impresionat vineri searăFoto Arhivă Personală
X Factor preselecţii: Florin Răduţă a impresionat vineri searăFoto Arhivă Personală

X Factor preselecţii.Un concurent fidel al talent-show-urilor de la noi din ţară a impresionat juriul emisiunii de la Antena 1. Florin Răduţă a fost prezent în trei sezoane consecutive ale emisiunii Vocea României, în ultimul dintre ele întorcând toate cele patru scaune ale antrenorilor, iar acum s-a prezentat în faţa celor trei juraţi.

X Factor preselecţii. Cel mai bun moment al celei de-a doua ediţii a talent-show-ului difuzat de Antena 1 a fost ultima audiţie a serii. Florin Răduţă a impresionat juriul făcându-l KO, după cum recunoştea Ştefan Bănică Jr. la finalul prestaţiei. "Băi, eşti nebun? Eşti nebun? M-ai făcut KO, sunt la podea. Când ai început să cânţi m-a izbit un tren în cap, aşa ai fost", spune, extaziat, Ştefan Bănică.

X Factor preselecţii. Vezi prestaţia lui Florin Răduţă

X Factor preselecţii. Brenciu: «tu ai cea mai bună voce din România»

X Factor preselecţii. Ştefan Bănică Jr. nu a fost singur jurat impresionat de prestaţia lui Florin Răduţă. Delia, dar mai ales Horia Brenciu au avut cuvinte măgulitoare la adresa concurentului. "M-ai şocat", a spus Delia, pentru ca Horia Brenciu să fie tranşant. "Am întâlnit şi ascultat mulţi cântăreţi, dar tu ai cea mai bună voce din România".

X Factor preselecţii. Florin Răduţă, o poveste de viaţă incredibilă

Florin Răduţă a rămas fără ambii părinţi la vârsta de un an, când aceştia au divorţat. Rămas în grija bunicii, o femeie simplă cu posibilităţi reduse, Tânărul nu şi-a urmat talentul şi a încercat să-şi ajute familia. La 18 ani a plecat în Anglia unde a lucrat ca şi ospătar, dar nu a stat foarte mult. S-a întors în România şi încearcă să-ţi urmeze visul. Ajuns la 20 de ani, solistul nu este la prima experienţă în cadrul unui talent-show.

X Factor preselecţii. Florin Răduţă a participat şi la Vocea României

Florin Răduţă a fost concurent şi la Vocea României. În cadrul celui de-al patrulea sezon al show-ului difuzat de Pro Tv, tânărul din Târgovişte întorcea toate cele patru scaune ale antrenorilor. Nu a fost uşor pentru că audiţia pe nevăzute câştigătoare a venit abia după cea de+a treia încercare. Înn prima ediţie tânărul nu a trecut de prima etapă, în cel de-al doilea sezon, scaunele nu s-au întors, doar interpretarea piesei "When a man loves a woman" din cadrul audiţiilor din 2014 reuşind să se ridice la înălţimea aşteptărilor celor patru antrenori.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu