"Zâna" vitezomană dă vina pe radar că a rămas fără permis

Ultima actualizare:

    Miercuri, Andreea Marin  bătea drumurile prin  Bucureşti cu diverse treburiFOTO: CAPS
Miercuri, Andreea Marin bătea drumurile prin Bucureşti cu diverse treburiFOTO: CAPS

Andreea Marin a rămas fără permis pentru trei luni şi s-a ales cu o amendă usturătoare în luna martie, după ce a fost înregistrată de aparatul radar circulând cu 104 kilometri pe ora.

Dacă iniţal a spus că va respecta decizia Poliţiei Rutiere, Andreea Marin (39 de ani) s-a răzgândit şi a contestat procesul verbal în instanţă. Aşa a mai câştigat luni bune la volan, abia joi având loc un prim termen al procesului deschis la Judecătoria Sectorului 1.

Vedeta şi-a trimis avocatul să o reprezinte şi să facă tot posibilul pentru a-i recupera permisul sau a mai trage de timp. Aşa că a cerut imaginile înregistrate de aparatul radar, mizând pe marja de eroare a aparatului, însă judecătorul nu a putut fi înduplecat. Nu a fost de acord cu tergiversarea procesului şi a anunţat următorul termen în doar o săptămână.Trei luni fără permis pot părea o veşnicie pentru Andreea Marin. Bruneta bate Bucureştiul în lung şi-n lat la volanul bolidului ei. Numai miercuri, fotoreporterii Click! au surprins-o pe vedetă alergând de la o clinică de înfrumuseţare, la un magazin de haine pentru copii şi altul de mâncare pentru animale.

image
image
image
image
image
image
jansonn nnn jpg
Andrei Aradits si Andreea Vanatoru jpeg
12 13 vedete margareta paslaru jpeg
monica anghel si jojo jpg
deea dinu maxer jpeg
BeFunky collage (5) jpg