Zanni a câștigat Survivor România 2021! Faimosul pleacă acasă cu 250.000 de lei

image
Zanni a câștigat Survivor România 2021!Foto: Captură Video

├Ändr─âgita competi╚Ťie sportiv─â Survivor Rom├ónia 2021 a ajuns la final, iar concuren╚Ťii s-au luptat pe traseele anevoioase pentru ultima oar─â ├«n acest sezon, numai unul dintre ei reu╚Öind s─â primeasc─â marele trofeu. Zanni este fericitul c├ó╚Ötig─âtor al titlului de Supravie╚Ťuitor ╚Öi al premiului de 250.000 de lei.

Dup─â ╚Öase luni palpitante, s-a ajuns ╚Öi la marea final─â Survivor Rom├ónia 2021! Seara a debutat cu dou─â jocuri. Regulile au fost simple: concurentul care a pierdut primul joc a intrat la votul publicului. Ceilal╚Ťi doi s-au luptat ├«n al doilea meci pentru colanul de imunitate.

image
Zanni, câștigătorul Survivor România 2021Foto: captură video Kanal D

├Än urma probelor decisive, Marius Cr─âciun a intrat la votul publicului ├«nainte de finala Survivor Rom├ónia, iar Zanni si Andrei Dasc─âlu s-au luptat pentru colanul de imunitate. Dintre cei doi concuren╚Ťi care au dat tot ce au avut mai bun pe traseu, Andrei Dasc─âlu a reu╚Öit s─â-╚Öi asigure primul loc ├«n marea final─â Survivor Rom├ónia. Zanni a intrat, astfel, la votul publicului, al─âturi de Marius. Dintre cei doi, publicul l-a ales pe Zanni, care i s-a al─âturat lui Andrei ├«n marea final─â. Marius a plecat, astfel, acas─â.

Bătălia voturilor s-a dat în cele din urmă între Zanni și Andrei, iar cel mai votat dintre ei a fost Zannidache, care a devenit marele câștigător Survivor România 2021!

Marea Finală Survivor România 2021

image
Zanni, Marius și Andrei, finaliștii Survivor 2021Foto: Kanal D

Un singur concurent s-a deta╚Öat de restul ╚Öi a c├ó╚Ötigat trofeul Survivor Rom├ónia, ├«ntorc├óndu-se acas─â dup─â ╚Öase luni de competi╚Ťie cu premiul ├«n valoare de 50.000 de euro.

Zanni, din echipa Faimo╚Öilor, Andrei Dasc─âlu ╚Öi Marius Cr─âciun de la R─âzboinici s-au luptat pentru titlul de Supravie╚Ťuitor.

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
laura cosoi jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
laura cosoi jpg