Zannidache, protejatul lui Alex Velea, a fost eliminat de la "Chefi la cuțite". A plâns în brațe la Florin Dumitrescu

Ultima actualizare:

    Eliminarea lui Zannidache i-a făcut pe toți să plângăfoto: Antena 1
Eliminarea lui Zannidache i-a făcut pe toți să plângăfoto: Antena 1

Zannidache Edmond Hubert a fost eliminat în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Acesta a fost momentul în care concurentul lui Sorin Bontea i-a suprins pe toți cu un gest complet neașteptat. Băiatul dur și-a arătat toate slăbiciunile și sensibilitatea.

După duelul dintre echipele conduse de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, Zannidache Edmond Hubert a primit cele mai puține puncte și a fost eliminat, în ediția 34 din sezonul 8 al show-ului „Chefi la cuțite”. Acesta a fost momentul în care tânărul a făcut un gest complet neașteptat, emoționant, pe care nimeni nu și l-ar fi putut imagina. Deși a încercat mereu să pară că este un „băiat rău”, Zannidache i-a convins pe toți că are o inimă de aur. „Îmi pare rău că pleacă Zanni. Îmi este foarte drag, foarte simpatic, țin la el. O să lipsească echipei și mie”, a mărturisit Sorin Bontea, supărat că pierde un concurent drag. Cu lacrimi în ochi și extrem de îndurerat, Zannidache Edmond Hubert a mărturisit că îi este extrem de drag locul acesta și că regret faptul că pleacă. "Mă simt de parcă m-am îndrăgostit pentru a doua oară în viața mea, iar gagica mi-a dat papucii. M-am atașat de toți de aici", s spus Zanni.

Zannidache a plâns în brațe la Florin Dumitrescu
Zannidache a plâns în brațe la Florin Dumitrescu

Ionuț Belei a întrebat dacă nu cumva Sorin Bontea poate face vreo magie sau poate folosi vreo amuletă ca să-l salveze pe Zannidache, dar de data aceasta, verdictul nu se poate schimba. Un moment cu adevărat emoționant a fost atunci când tânărul din echipa lui Sorin Bontea nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a plâns în brațele lui Florin Dumitrescu. Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Zannidache Hubert Edmond este protejatul lui Alex Velea

A crescut în sărăcie, dar și-a depășit condiția! Protejatul lui Alex Velea i-a impresionat pe jurații de la ”Chefi la cuțite”. Nu doar cu povestea lui de viață ci și cu preparatul pe care l-a gătit. Zannidache Hubert Edmond, cunoscut de prieteni mai ales ca Zanni, a venit în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să-și demonstreze că poate să facă orice în viață.

Tânărul de 22 de ani are o poveste de viață impresionantă. Părinții lui l-au abandonat într-un orfelinat și au plecat în Grecia. Zanni a crescut în niște condiții greu de imaginat. Existau zile în care nu avea ce să mănânce, dar nu și-a pierdut speranța că într-o bună zi viața lui avea să se schimbe. „Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou”, a mărturisit Zanni la ”Chefi la cuțite”.

Citește și:

Gina Pistol şi-a etalat burtica în rochii mulate! Iubita lui Smiley a filmat pentru o reclamă

Povestea Claudiei Radu, concurentă la "Chefi la cuțite": "Aveam tot felul de porecle legate de grași, am fost subestimată!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net