Zăvo a venit la poliţie cu ochelari de sudor de 500 de euro


    Oana Zăvoranu a venit  la secţie însoţită  de actualul soţ,  palestinianul Alex Ashraf
Oana Zăvoranu a venit la secţie însoţită de actualul soţ, palestinianul Alex Ashraf

În loc să facă pregătiri pentru Paşte, Oana Zăvoranu dă cu subsemnatul pe la Poliţie, după ce a făcut o plângere împotriva fostului ei soţ, Pepe, pe care îl acuză că i-a şifonat imaginea pe la tv. Ieri, bruneta a vrut să şocheze şi a şi reuşit, cu look-ul ei de filme SF.

Termometrele indicau marți, 3 aprilie, la Bucureşti, în jurul orelor 14.00, temperaturi de 16 grade Celsius. Soarele strălucea cu putere, aşa că Oana Zăvoranu a simţit nevoia să-şi protejeze ochii cu ajutorul unor ochelari demni de filmele SF. Diva de Dorobanţi şi-a făcut apariţia pe strada Valeriu Branişte, din Capitală, la sediul Secţiei 10 Poliţie, acolo unde a fost audiată mai bine de patru ore, în calitate de persoană vătămată.

Pentru că i-ar fi stricat imaginea, aceasta cere de la fostul ei soţ Pascu Ionuţ Nicolae, alias Pepe, suma de 500.000 de euro, aşa că a trebuit să-i convingă pe oamenii legii că a fost defăimată în cei aproape cinci ani de la data introducerii divorţului. Nu ştim dacă i-a convins, însă cu siguranţă i-a lăsat cu gura căscată când a intrat în sală.

Îmbrăcată într-o ţinută sport, cu o jachetă alb cu roşu, blugi şi adidaşi albi, aceasta a ieşit în evidenţă cu ochelarii de soare asemănători cu masca pe care o poartă sudorii. Modelul se numeşte Mikita Mylon şi costă în jur de 500 de euro, adică echivalentul unei vacanţe pe litoralul românesc. â

Şi Anda Adam s-a afişat cu o astfel de pereche încă de anul trecut. Zăvo nu a venit singură, ci însoţită de Alex Ashraf, soţul ei care a flancat-o până la intrarea în sediu. La plecare, Oana ne-a declarat: ”Nu o să-l iert niciodată pe fostul meu soţ, să-l ierte Dumnezeu! Iar cu cei 500.000 de euro pe care îi voi primi de la el, nu ştiu ce voi face, că doar nu-s Pepe, ca să calculez în avans”. 

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub horoscop iertare png
horoscop bani jpg
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
image
image
image
image
image
image
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg