Zăvo îi jură răzbunare lui Pepe: "A făcut nunta ca să mă sfideze"


    Oana Zăvoranu şi PepeArhiva Click!
Oana Zăvoranu şi PepeArhiva Click!

Oana Zăvoranu şi-a ieşit din minţi după nunta lui Pepe cu Raluca. Bruneta îl acuză că evenimentul a fost organizat ca să-i facă ei în ciudă, dar răzbunarea va fi cruntă.

"Individul ăsta e terminat! O să vadă că ceea ce a construit pe suferinţă se va prăbuşi. O să suflu şi o să se prăbuşească acest catel de cărţi pe care şi l-a construit", a tunat Oana Zăvoranu.

"Îmi pare rău şi acum că am refuzat contractul cu voi, cu Antena 1. Am crezut că sunt fată bună dacă tac. Am tăcut, că am crezut că e mai bine aşa şi toată lumea l-a crezut pe el. Dar nu o să mai tac. V-aţi dat seama cine e, cum v-a trădat. De fapt s-a asociat cu Măruţă, cine se aseamănă se adună. Şi ăla o să ajungă vreo asistentă când n-o să mai aibă emisiune", i-a spus ea lui Dan Capatos, făcând aluzie la faptul că Pepe a permis echipei Pro TV să filmeze nunta în ciuda faptului că artistul este angajat al Antenei 1.

"O să vadă acest individ că tot ce şi-a construit a fost pe suferinţa mea. Am zis să-l las în pace, dar am văzut că nu se potoleşte. Trăieşte tot pe spatele meu, datorită mie şi-a făcut cariera şi are succes. Nu mă deranjează că are succes, ci că minte. În locul lui aş fi stat să-mi văd de puradei. V-a păcălit cu zâmbetul ăla fals", a mai spus Oana Zăvoranu".

"Promit: de acum voi fi câine! E o vorbă: răzbunarea e arma prostului. Eu zic că e mai prost ăla care nu se răzbună. Nu v-am zis că în ultimele şase luni i-am tot trimis mesaje de împăcare, în care i-am spus că vreau să ne putem întâlni pe stradă şi să ne salutăm, să-l strâng în braţe. Nu mi-a răspuns! A continuat să mă sfideze... cu nunta. El a vorbit şi eu am tăcut. Tot eu eram aia rea, aia infidelă. Regret că am fost proastă. O să spun tot ce ştiu şi o să-i spulber viaţa frumoasă pe care crede că şi-a făcut-o. O să spun tot ce ştiu şi o să vedeţi cine e cu adevărat", a declarat Zăvo.

Ea susţine că Pepe a angajat 24 de bodyguarzi la nuntă cu misiunea de a o lăsa pe ea să ajungă la eveniment.

manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
masina cu lemne furate din padure jpeg
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
pele gettyimages 841963610 jpeg
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Zile libere legale în 2023
camasialtita
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg