Zeci de vedete la aniversarea Adelinei Pestri╚Ťu! A avut un tort cum nu s-a mai v─âzut!

image
Adelina Pestri╚Ťu, tort spectaculos la ziua ei de na╚Ötere

O adev─ârat─â preg─âtire pentru nunt─â! Pentru Adelina Pestri╚Ťu nu a fost suficient c─â a g─âsit o loca╚Ťie perfect─â care s─â corespund─â dorin╚Ťelor sale organizatorice, ci se pare c─â a dorit s─â fac─â o repeti╚Ťie ├«n toat─â regula pentru momentul ├«n care ├«╚Öi va uni destinul de cel al partenerului ei de via╚Ť─â, Virgil ╚śteblea.

Evenimentul prin intermediul c─âruia ╚Öi-a aniversat Adelina Pestri╚Ťu ziua de na╚Ötere a ar─âtat, astfel, ca o nunt─â, de la ╚Ťinuta vedetei, p├ón─â la tortul spectaculos cu care ╚Öi-a uimit ╚Öi ├«ndulcit invita╚Ťii, care au fost ├«n num─âr mare, ├«nt─ârind ideea conform c─âreia fosta prezentatoare TV ╚Öi-a dorit s─â organizeze o repeti╚Ťie, ├«nainte de marele moment ├«n care ├«╚Öi va pune pirostriile. 

Adelina Pestri╚Ťu ╚Öi-a s─ârb─âtorit ziua de na╚Ötere s├ómb─ât─â, 2 februarie, ├«ntr-o loca╚Ťie exclusivist─â pe care vedeta a dezv─âluit c─â o va ├«nchiria ╚Öi pentru viitoarea sa petrecere de nunt─â. 

image
Loca╚Ťia unde a avut loc petrecerea

Adelina Pestri╚Ťu, petrecere ca de nunt─â pentru aniversarea zilei ei de na╚Ötere

Adelina a dansat, a c├óntat ╚Öi s-a distrat p├ón─â ├«n zori al─âturi de aproximativ 200 de invita╚Ťi ai petrecerii care a avut tema ÔÇ×WonderlandÔÇŁ. ÔÇ×A fost o petrecere exact a╚Öa cum ├«mi place mie, am dansat non-stop, am avut al─âturi oamenii pe care ├«i iubesc, m-am bucurat de un decor de vis ├«n note de negru, auriu ╚Öi alb, de m├óncare bun─â ╚Öi de un program muzical ce nu ne-a dat voie s─â st─âm mult la mese.

Ne-am g├óndit mult timp dac─â s─â facem o mare petrecere sau s─â plec─âm ├«ntr-o vacan╚Ť─â doar noi, ├«ns─â am decis c─â este cazul s─â distr─âm prietenii dragi ╚Öi mai t├órziu vom alege ╚Öi o destina╚Ťie exotic─â pentru relaxare. ╚śi foarte bine am f─âcutÔÇŁ, a povesti Adelina Pestri╚Ťu, dup─â petrecerea grandioas─â pe care a organizat-o. Tot ca la nunt─â, Adelina ╚Öi partenerul ei de via╚Ť─â, Virgil ╚śteblea, au t─âiat ├«mpreun─â tortul grandios de care s-au bucurat la eveniment. 

image
Adelina Pestri╚Ťu a purtat o rochie alb─â, deci putem s─â afirm─âm c─â petrecerea cu ocazia zilei ei de na╚Ötere a fost o repeti╚Ťie pentru nunt─â

Ce invita╚Ťi de seam─â a avut Adelina Pestri╚Ťu la petrecere

Vedeta s-a ocupat personal de detaliile organizatorice, av├ónd doar 3 s─âpt─âm├óni la dispozi╚Ťie s─â pun─â la punct toate detaliile petrecerii, de la tem─â, decoruri, p├ón─â la meniuri, tort, program muzical ╚Öi momente-surpriz─â. ÔÇ×Ca orice eveniment, petrecerea de ziua mea a necesitat mult─â preg─âtire ╚Öi agita╚Ťie, dar a meritat, pentru c─â a ie╚Öit o super-petrecere p├ón─â ├«n zorii zilei. Singurele daune le-au suferit picioarele mele, pentru c─â nu am stat nicio clip─â jos. A! ╚śi o alt─â parte bun─â, ├«n ultimele 4 zile am sl─âbit 2 kg din cauza stresului ca totul s─â ias─â perfect, dar asta nu e r─âu delocÔÇŁ, a mai ad─âugat Adelina. 

Atmosfera petrecerii a fost animat─â de Taraful din Clejani, dar ╚Öi forma╚Ťia Pindu ╚Öi de Ansamblul Iholu din Constan╚Ťa, care nu a l─âsat invita╚Ťii s─â stea prea mult pe scaune. S─ârb─âtorita a fost ├«n tot cu tema aleas─â ├«n seara anivers─ârii sale, aleg├ónd s─â poarte o rochie elegant─â de culoare alb─â. Printre invita╚Ťii de seam─â care i-au fost Adelinei al─âturi ├«n ziua ├«n care a ├«mplinit 32 de prim─âveri s-au num─ârat Mihaela ╚Öi Mircea Geoanp, Roxana Ciuhulescu, M─âd─âlin Ionescu, Ellie White, Minodora, Karmen Minune, Xonia, Denisa T─ânase (ex-Bambi), Ela Cr─âciun, Oana Roman, Gabriela Cristea, Natalia Mateut, Alexandru Erba╚Öu ╚Öi mul╚Ťi al╚Ťii. 

stanga
dreapta
image
Adelina Pestri╚Ťu, tort spectaculos la ziua ei de na╚Ötere jpeg
image
image
image
image
image
image
image
image
silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anamaria prodan3 png
BeFunky collage 14 jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg