Zeci de vedete la aniversarea Adelinei Pestrițu! A avut un tort cum nu s-a mai văzut!

Ultima actualizare:
Adelina Pestrițu, tort spectaculos la ziua ei de naștere
Adelina Pestrițu, tort spectaculos la ziua ei de naștere

O adevărată pregătire pentru nuntă! Pentru Adelina Pestrițu nu a fost suficient că a găsit o locație perfectă care să corespundă dorințelor sale organizatorice, ci se pare că a dorit să facă o repetiție în toată regula pentru momentul în care își va uni destinul de cel al partenerului ei de viață, Virgil Șteblea.

Evenimentul prin intermediul căruia și-a aniversat Adelina Pestrițu ziua de naștere a arătat, astfel, ca o nuntă, de la ținuta vedetei, până la tortul spectaculos cu care și-a uimit și îndulcit invitații, care au fost în număr mare, întărind ideea conform căreia fosta prezentatoare TV și-a dorit să organizeze o repetiție, înainte de marele moment în care își va pune pirostriile. 

Adelina Pestrițu și-a sărbătorit ziua de naștere sâmbătă, 2 februarie, într-o locație exclusivistă pe care vedeta a dezvăluit că o va închiria și pentru viitoarea sa petrecere de nuntă. 

Locația unde a avut loc petrecerea
Locația unde a avut loc petrecerea

Adelina Pestrițu, petrecere ca de nuntă pentru aniversarea zilei ei de naștere

Adelina a dansat, a cântat și s-a distrat până în zori alături de aproximativ 200 de invitați ai petrecerii care a avut tema „Wonderland”. „A fost o petrecere exact așa cum îmi place mie, am dansat non-stop, am avut alături oamenii pe care îi iubesc, m-am bucurat de un decor de vis în note de negru, auriu și alb, de mâncare bună și de un program muzical ce nu ne-a dat voie să stăm mult la mese.

Ne-am gândit mult timp dacă să facem o mare petrecere sau să plecăm într-o vacanță doar noi, însă am decis că este cazul să distrăm prietenii dragi și mai târziu vom alege și o destinație exotică pentru relaxare. Și foarte bine am făcut”, a povesti Adelina Pestrițu, după petrecerea grandioasă pe care a organizat-o. Tot ca la nuntă, Adelina și partenerul ei de viață, Virgil Șteblea, au tăiat împreună tortul grandios de care s-au bucurat la eveniment. 

Adelina Pestrițu a purtat o rochie albă, deci putem să afirmăm că petrecerea cu ocazia zilei ei de naștere a fost o repetiție pentru nuntă
Adelina Pestrițu a purtat o rochie albă, deci putem să afirmăm că petrecerea cu ocazia zilei ei de naștere a fost o repetiție pentru nuntă

Ce invitați de seamă a avut Adelina Pestrițu la petrecere

Vedeta s-a ocupat personal de detaliile organizatorice, având doar 3 săptămâni la dispoziție să pună la punct toate detaliile petrecerii, de la temă, decoruri, până la meniuri, tort, program muzical și momente-surpriză. „Ca orice eveniment, petrecerea de ziua mea a necesitat multă pregătire și agitație, dar a meritat, pentru că a ieșit o super-petrecere până în zorii zilei. Singurele daune le-au suferit picioarele mele, pentru că nu am stat nicio clipă jos. A! Și o altă parte bună, în ultimele 4 zile am slăbit 2 kg din cauza stresului ca totul să iasă perfect, dar asta nu e rău deloc”, a mai adăugat Adelina. 

Atmosfera petrecerii a fost animată de Taraful din Clejani, dar și formația Pindu și de Ansamblul Iholu din Constanța, care nu a lăsat invitații să stea prea mult pe scaune. Sărbătorita a fost în tot cu tema aleasă în seara aniversării sale, alegând să poarte o rochie elegantă de culoare albă. Printre invitații de seamă care i-au fost Adelinei alături în ziua în care a împlinit 32 de primăveri s-au numărat Mihaela și Mircea Geoanp, Roxana Ciuhulescu, Mădălin Ionescu, Ellie White, Minodora, Karmen Minune, Xonia, Denisa Tănase (ex-Bambi), Ela Crăciun, Oana Roman, Gabriela Cristea, Natalia Mateut, Alexandru Erbașu și mulți alții. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net