Zi de sărbătoare pentru Matilda Pascal Cojocărița! Soțul artistei, Ștefan Cigu, împlinește 71 de ani

Ultima actualizare:

    Pe 22 aprilie Ștefan Cigu împlinește 71 de ani Sursă foto: Arhivă personală
Pe 22 aprilie Ștefan Cigu împlinește 71 de ani Sursă foto: Arhivă personală

Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu formează un cuplu de mai bine de 27 de ani și sunt împreună atât pe scenă, cât și în viața personală. Artista i-a transmis un mesaj emoționant bărbatului care îi este alături cu ocazia zilei de naștere.

Ștefan Cigu își serbează ziua de naștere pe 22 aprilie, ocazie cu care partenera sa de viață, artista Matilda Pascal Cojocărița i-a transmis un mesaj. 

"Să rămâi acelasi OM minunat, să iei de la viață tot ce-i mai frumos, mă rog la Dumnezeu să mi te țină sănătos, să putem trăi în liniște povestea noastră magică. Te iubesc!", au fost cuvintele pe care aceasta le-a scris în descrierea unei fotografii în care apare alături de Ștefan Cigu. 


    Matilda și Ștefan formează un cuplu de 28 de ani Sursă foto: Arhivă personală
Matilda și Ștefan formează un cuplu de 28 de ani Sursă foto: Arhivă personală

Cei doi artiști alcătuiesc un cuplu de aproape 28 de ani și locuiesc împreună la Bistrița. Religios s-au cununat abia acum 17 ani, mai exact în 2004, la o Mănăstire din Bistrița. Ei se completează unul pe celălalt, fiind amândoi la al doilea mariaj. Sunt împreună peste tot, iar pe scenă alcătuiesc un cuplu muzical la fel de frumos. 

Cum a început povestea de dragoste dintre Matilda și Ștefan

„Când ne întâlneam în ţară la diverse concerte, Ştefan sau Fane, cum îi spunem noi, mă privea cu o undă de admiraţie, de mă făcea să simt că sunt puternică, frumoasă şi talentată. Mai târziu, m-am dus la bărbatul care mă iubea şi mă ocrotea! Când Fane mi-a deschis uşa casei lui, am ştiut, în sfârşit, că frumuseţea nu-mi mai aduce necazuri. Am fost atât de nefericită în timpul primei căsnicii, încât nu mai credeam că există dragoste şi oameni fericiţi. Nu credeam ca mi se va întâmpla să dau peste un bărbat care să mă iubească, să mă facă să mă îndrăgostesc din nou. Viaţa mea s-a schimbat cu totul de când l-am întâlnit pe Fane”, povestea Matilda, în urmă cu câţiva ani, pentru VIP.

Citește și: 

«Suntem în probe şi după 25 de ani de căsnicie»

Matilda Pascal-Cojocărița s-a refugiat la Sovata alături de soțul ei

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net