Ziua, în ținute sexy, noaptea cu baticul pe cap la biserică

Ultima actualizare:

    Raluca şi Denisa  sunt adevărate  bombe sexy, pe scenă
Raluca şi Denisa sunt adevărate bombe sexy, pe scenă

Surorile Bambi, Raluca şi Denisa, firi evlavioase, au fost adesea surprinse rugându-se în faţa altarului, pentru sănătate şi linişte sufletească. Ştiu însă şi să mulţumească divinităţii pentru succesul pe plan profesional. Mai mult, ele au şi realizat un videoclip într-un lăcaş de cult.

Fetele de la Bambi au un program extrem de încărcat, căci bifează concerte pe bandă, însă îşi fac mereu timp pentru rugăciune, adesea alegând lăcaşurile de cult din afara Bucureştiului. De pildă, joi seara, după ce au participat la deschiderea şcolii de machiaj a make-up artistei Andreea Rădulescu, care a studiat la Hollywood, Denisa (28 de ani) şi Raluca Tănase (31 de ani) s-au urcat în maşinuţa lor, împreună cu o prietenă mai veche, şi după ce şi-au făcut plinul la o benzinărie din zona Dorobanţi şi şi-au cumpărat de-ale gurii de la Mc Drive Otopeni, ele au gonit spre mănăstirea din satul Târgşorul Vechi, situată la 70 de km de Bucureşti.

Odată ajunse la poarta bisericii, mai exact în jurul orelor 22.00, cele două surori, care pe scenă sunt adevărate bombe sexy, şi-au scos baticurile din gentuţă şi şi-au acoperit capul, conform regulilor bisericeşti. ”A fost o seară doar pentru noi, o seară a noastră. Ce să spun în rest, nu e bine să te lauzi că mergi la biserică”, ne-a zis Denisa ieri.

Raluca şi Denisa evită să mai încalce obiceiurile, nu de alta, dar în urmă cu cinci ani, după ce au furat câteva pietricele de pe mormântul lui Arsenie Boca, au fost urmărite de o serie de necazuri: concertele se anulau pe bandă rulantă, au avut serioase probleme de sănătate, iar în dragoste a fost prăpăd: ”Atunci ne-a mers foarte rău! Şi când am realizat noi că nu trebuia să le luăm, am făcut iar un drum la mormânt, special pentru asta, şi le-am pus înapoi. Acolo era o măicuţă, căreia i-am povestit ce am făcut, şi ne-a spus să le punem înapoi şi să ne cerem iertare Părintelui. Şi aşa am făcut”, spune Denisa. De atunci, cele două cântăreţe au mai fost la Prislop de cel puţin cinci ori.

Au filmat un videoclip în biserică

Raluca şi Denisa au şi realizat, de altfel, de Sărbători, în urmă cu patru ani, un videoclip într-o biserică: “Este un cântec mai special, mai bine zis, o rugăciune pentru toate persoanele care sunt singure de Sărbători. Jumătate din clip l-am filmat acolo, iar restul, acasă”, povestea Raluca. Şi la sfârşitul anului trecut au înregistrat o piesă cu temă religioasă, ”Hallelujah”.

image
image
image
image
image
image
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png
FotoJet (6) jpg