Ziua porților deschise la Școala de Televiziune „Tudor Vornicu”


    Diana Bart a fost una dintre vedetele prezente la evenimentFoto: Bianca Dumitru
Diana Bart a fost una dintre vedetele prezente la evenimentFoto: Bianca Dumitru

Școala de Televiziune „Tudor Vornicu” și-a deschis porțile pentru public, duminică (27 septembrie), între orele 10.00-15.00, la sediul din București, bulevardul Barbu Văcărescu, numărul 162. Curioșii au avut ocazia să viziteze una dintre cele mai moderne instituții private de studiu. Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat Diana Bart și Raluca Moianu.

Publicul prezent a vizitat studiourilie și regiile de emisie, spațiile de producție, s-a întâlnit cu trainerii și a avut ocazia să stea de vorbă cu vedetele. Vizitatorii au putut să își încerce talentul în fața telepromterului.

Toți cei care sunt interesați de o carieră în televiziune au venit să îi întâlnească pe profesorii selectați din rândul vedetelor, printre care Ioana Maria Moldovan, Teo Trandafir și Simona Pătruleasă.

Directorul Școlii de Televiziune „Tudor Vornicu” este Vlad Ionescu. Această instituție a fost inaugurată în anul 2009 și pregătește profesioniști care ajung în presa românească. Școala pune la dispoziția tinerilor pasionați de televiziune un sediu de 1000 de metri pătrați, cu trei platouri și decoruri complete de știri, talk show-uri și emisiuni de divertisment. Spațiile sunt echipate cu regii de emisie, camere de broadcast și film, studio de machiaj, grupuri de editare video, studio foto, redacție de știri, sisteme de sunet și lumini și săli de curs.

cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
Survivor Romania webp
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
crima londra jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg