Vedetele de la Hollywood au f─âcut milioane de dolari din fotografii

3 decembrie 2015
image
Angelina Jolie și Brad Pitt au făcut milioane de dolari din pozele cu copiii lorfoto: Getty

Starurile ┼čtiu s─â speculeze bine momentele importante din via┼ú─â. S─â vede┼úi c├ó┼úi bani fac din v├ónzarea fotografiilor de la nunt─â! Sau a celor cu primii lor n─âscu┼úi. Iat─â un top al celor mai scumpe poze v├óndute vreodat─â presei de c─âtre starurile de peste Ocean.

Nu mai pu┼úin de 14 milioane de dolari au primit Angelina Jolie ┼či Brad Pitt pentru prima poz─â cu gemenii Knox ┼či Vivienne. Aceasta a fost v├óndut─â c─âtre dou─â reviste, ├«n acela┼či timp. Renumitul cuplu a mai primit ├«ns─â 2 milioane de dolari ┼či pentru un pictorial exclusiv cu Pax, iar pentru poza cu Shiloh, primul lor copil natural, au primit peste 4 milioane de dolari. Dac─â tragem o linie, 20 de milioane de dolari au valorat, ├«n final, pozele, a┼ča c─â suma colosal─â ├«i plaseaz─â ├«n fruntea clasamentului.

Pe locul al doilea s-a clasat cuplul format din Tom Cruise ┼či Katie Holmes. Mul┼úi jurnali┼čti ┼či-au dorit o poz─â cu Suri, primul copil natural al lui Cruise, considerat cel mai frumos b─ârbat din lume. A┼ča c─â, pentru prima poz─â cu feti┼úa, cei doi au primit 10 milioane de dolari, banii fiind da┼úi de revista Vanity Fair.

Revista People le-a oferit fo┼čtilor so┼úi Jennifer Lopez ┼či Marc Anthony, pentru fotografiile cu cei doi copii, Max ┼či Ema, nu mai pu┼úin de 6 milioane de dolari, a┼ča c─â celebrul cuplu ocup─â cel de-al treilea loc ├«n topul nostru.

Urm─âtoarea clasat─â este Christina Aguilera. Artista a primit dou─â milioane de dolari, de la revista People, pentru o poz─â cu b─âie┼úelul s─âu. 

Iar pe ultimul loc o întâlnim pe Jessica Simpson. Potrivit Shine.com, preţul unei fotografii cu cei doi copii ai săi a ajuns la suma de 805.000 de dolari, o sumă bunicică care nu se compară însă cu cele amintite mai sus.

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg