VIDEO Raluka a lansat cel mai sexy videoclip din cariera ei

Ultima actualizare:
Raluk
Raluk

Între două repetiţii pentru “Dansează printre stele”, solista a filmat şi un videoclip pentru piesa “Never Give Up”. Surpriza a venit pentru solistă când a aflat care va fi scenariul producţiei în care interpretează rolul principal.

Raluka a lansat mult aşteptatul videoclip al piesei “Never Give Up” care se ridică la nivelul piesei, arătând-o pe solistă atletică şi senzuală în acelaşi timp, accentuând firea sa pasională şi înclinaţia pentru dans. „M-am simţit foarte bine la filmări, am lucrat cu o echipă profesionistă care a ştiut exact ce gen de videoclip era necesar pentru piesa “Never Give Up”. Îi mulţumesc foarte mult şi lui Cristian Miron, coregraful meu, care a pregătit o coregrafie excepţională”, a spus solista, care apare foarte sexy în secvenţele videoclipului.

Raluka
Raluka

Cel care a semnat coregrafia pentru acest vidoclip şi apare în rolul principal, se numeşte Cristian Miron. De regia acestui videoclip s-a ocupat Bogdan Păun şi a colaborat cu Alexandru Mureşan ca director de imagine. Videoclipul beneficiază de efecte vizuale aparte şi reuseşte să reprezinte perfect mesajul şi ritmul piesei compusa în studiourile Fly Records. Piesa “Never Give Up”, care se poate asculta deja la posturile de radio, e cel de-al patrulea din cariera solo a Ralukai, după melodiile  “Surrender my love”, “Out of your business” şi “All for you”. Puteţi urmări videoclipul în continuare.


    Raluk
Raluk

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net