VIDEO Robert De Niro, în lacrimi la o emisiune TV în care a vorbit despre o boală fără leac

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Actorul Robert De Niro a fost protagonistul unei scene emoţionante la un talk-show difuzat de televiziunea americană ABC, în care a vorbit despre filmul "Silver Linings Playbook", în care joacă alături de Bradley Cooper.

În momentul în care a fost adusă în discuţie tulburarea bipolară, afecţiunea psihică de care suferă personajul principal, interpretat de Cooper, lui De Niro i s-au umezit ochii.

"Nu vreau să devin sensibil, dar ştiu exact prin ce trece", a spus reputatul actor, abia stăpânindu-şi lacrimile.

simeon stalpnicul png

În "Silver Linings Playboy", a cărui premieră a fost pe 1 februarie în România, Robert De Niro este tatăl lui Pat (Cooper), un profesor care suferă de tulburare bipolară (afecţiune caracterizată printre trecerea bruscă şi inexplicabilă de la euforie la depresie) şi de tulburare obsesiv-compulsivă (asociată în general cu anxietate).

Robert De Niro, Bradley Cooper şi David O. Russell.

simeon stalpnicul png

Regizorul şi scenaristul David O. Russell, invitat şi el în emisiune, a fost inspirat în scrierea poveştii de propria viaţă, întrucât fiul lui suferă de aceste două boli.

"Cel mai grav e faptul că nu poţi să-ţi dai seama cum să te comporţi cu o astfel de persoană. Trebuie să încerci totul şi să nu te opreşti", a explicat Russell.

Trailer-ul filmului

Povestea din "Silver Linings Playbook"

Pat (Bradley Cooper) este un fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani într-o clinică destinată tratării bolilor nervoase după ce a fost înşelat şi părăsit de soţia lui, Nikki (Brea Bee). Mutându-se sub acelaşi acoperiş cu părinţii lui după ce este externat, Pat are impresia falsă că a lipsit de acasă doar câteva luni şi este obsedat de ideea de a o recuceri pe Nikki.

Prietenii ai profesorului şi-au întemeiat între timp familii, tatăl lui (Robert De Niro) este mereu într-o dispoziţie proastă fiindcă este fan al echipei de fotbal american Philadelphia Eagles care pierde un meci după altul, iar psihiatrul cu care face şedinţe de terapie îl şochează pe Pat recomandându-i adulterul ca metodă de vindecare.

Situaţia se schimbă atunci când Pat o cunoaşte pe vecina Tiffany (Jennifer Lawrence), o tânără văduvă care a fost concediată din cauza faptului că s-a culcat cu toţi colegii de serviciu după ce moartea soţului i-a cauzat o depresie severă.

Sursa: cinemagia.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net