Xonia, vacanţă de vis în Australia! Solista şi-a dus iubitul să îi cunoască părinţii EXCLUSIV VIDEO

Ultima actualizare:

    Xonia l-a prezentat pe Albert părinţilor eiFoto: Captură Prima TV
Xonia l-a prezentat pe Albert părinţilor eiFoto: Captură Prima TV

După ce s-a relaxat în însorita Australia, Xonia a revenit în ţară cu forţe proaspete. Ba mai mult de atât, solista nu a dat degeaba, iar în urmă cu două luni a lansat o nouă piesă ''Vino înapoi''.

Blonda a fost invitată în emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, la ora 23.30, la Prima Tv, unde a dezvăluit cum a decurs întâlnirea dintre iubitul Albert şi părinţii ei.

''M-am întors din Australia. A fost foarte frumos în vacanţă, a fost vară, mi-am revăzut familia. Iubitul meu mi-a cunoscut şi părinţii. A fost o întâlnire foarte frumoasă. Famlia mea chiar s-a îndrăgostit de Albert, cum am făcut-o şi eu. Mă bucur tare mult că a fost ceva natural. Suntem împreună de aproape un an de zile. Dacă părinţii sunt în Australia, a fost mai greu. Ei s-au văzut prima oară pe internet, nu faţă în faţă. În momentul de faţă, amândoi ne ocupăm de carierele noastre, ne simţim foarte bine împreună. Important e că trăim fiecare clipă'', a mărturisit Xonia, în platoul emisiunii Click!

Referitor la cariera muzicală, solista a declarat că anul trecul i-a mers foarte bine: "Dacă e la fel ca anul trecut, sunt foarte mulţumită. Cel mai greu lucru pentru mine e să mă asigur să livrez o piesă, un produs foarte bun de calitate care le place fanilor mei. Cele mai dese concerte sunt în România. În Australia nu mă ştie nimeni de Xonia, toată lumea îmi zice Loredana'', a încheiat cântăreaţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net