Cristi Minculescu, chef în Piaţa Constituţiei

Ultima actualizare:

    Unde îţi poţi petrece Revelionul
Unde îţi poţi petrece Revelionul

Capitala a intrat în febra Revelioanelor. Autorităţile au pregătit bucureştenilor megapetreceri cu accesul gratuit în mai multe locuri din oraş. Spectacolele în aer liber vor fi organizate în Piaţa George Enescu, Piaţa Constituţiei, pe Bd. Timişoara sau str. Sebastian. Mare paranghelie va fi la Vanghelie, care pregăteşte în mare secret al 10-lea „Vanghelion”.

În Piaţa Constituţiei se va ţine „Revelionul lui Oprescu". Deja clasica petrecere din faţa Palatului Parlamentului organizată de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va începe la ora 19.30 şi se va încheia la ora 1.00.

„Pentru că este criză bugetară nu ne permitem vedete străine. O să apelăm la artişti români consacraţi: Voltaj, Antonia, Direcţia 5, Vunk şi noua formaţie a lui Cristi Minculescu, Lotus. Principala atracţie a programului o să fie însă focul de artificii de la miezul nopţii, care deja este mândria noastră, în fiecare an a fost cel mai tare din oraş", a anunţat Mihaela Păun, directoarea ARCUB, instituţia care girează toate marile evenimente culturale ale Municipalităţii.

Tot în momentul trecerii în noul an, pe giganticul sediu al Parlamentului vor fi proiectate jocuri de lumini şi lasere. Un alt revelion în aer liber va avea loc între orele 20.00 şi 02.00 pe Bd. Timişoara, în parcarea Plaza România. Va fi organizat de Primăria Sectorului 6, iar pe scenă vor urca, printre alţii, Dj Vasile, Guess Who, Şuie Paparude. „Atracţia principală va fi momentul în care mai mulţi sportivi vor escalada faţada clădirii, pe care vor efectua diverse exerciţii care vor ţine cu sufletul la gură asistenţa", ne-a declarat Adriana Marcu, organizatoarea spectacolului.

În faţa Ateneului Român, în Piaţa George Enescu, între orele 20.00 şi 01.00 se ţine ca în fiecare an Revelionul Protv. Desfăşurat sub genericul „primul party de după sfârşitul lumii", spectacolul va reuni nume mari ale muzicii româneşti: Loredana, Connect-R, Smiley şi tinere speranţe muzicale, cum ar fi membrii Lala Band. Surpriza evenimentului va fi concertul susţinut de finaliştii megashow-ului Vocea României. Şi pentru că noul an, 2013, începe într-o zi de marţi, cei de la Protv promit ca prin prestaţia lor să vă scape de superstiţii şi de ceasurile rele.

Al zecelea «Vanghelion»  la Romexpo
Al zecelea «Vanghelion» la Romexpo

Daniel Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, vrea să rupă gura târgului cu două revelioane. Unul va fi cel de-al zecelea „Vanghelion", clasica petrecere de sfârşit de an pe care o organizează edilul sectorului 5 la Romexpo. Preţul unui bilet nu a fost încă stabilit, dar va fi între 100 şi 120 de lei. „Vor fi invitate peste 6.000 de persoane, un record de participanţi, iar programul ca şi meniul va fi o mare surpriză", a anunţat Daniel Marian Vanghelie.

A doua petrecere va avea loc în stradă, în intersecţia de la Sebastian, între orele 19.00 şi 01.00. În zonă va fi montată o scenă pe care vor evolua o parte din artiştii de la „Vanghelion". Pentru a nu apărea incidente neplăcute, pe durata petrecerii, circulaţia în zonă va fi oprită.

- Revelion la Opera Naţională (Bd. M. Kogălniceanu 70-72)Preţ: 495 lei de persoană (masă festivă, spectacol, tombolă); În spectacol: „Liliacul", de Johann Strauss fiul (operetă), invitaţi-surpriză, foc de artificii; Băutură: open bar; Mâncare: gustare, peşte, friptură, desert; Petrecerea începe la ora 18.00- Revelion cu popcorn şi băutură fără limită: Aida Cafe (Calea Victoriei 16-20)Preţ: 180 de lei de persoană; Băutură: fără limită şi măsură; Mâncare: floricele de porumb cu unt; Şampanie şi narghilea din partea casei- Revelion cu karaoke şi bal: Restaurant Nest (Bd. Uverturii 106)Preţ: 59 euro de persoană; Băutură: open bar; Mâncare: gustare, peşte, sarmale, friptură, tort; Şampanie din partea casei; Petrecerea începe la ora 21.00- Revelion în costume de eroi: clubul Expirat (str. Brezoianu 4)Îmbracă-te în Rambo, Terminator, Harap Alb, Batman sau alt erou pozitiv ca să te lupţi cu „băieţii răi"; Preţ: 180 lei de persoană (cu loc la masă), 130 lei (fără loc); Băutură: open bar; Mâncare: bufet suedez şi desert; Petrecerea începe la ora 21.00- Revelion cu schimb de parteneri: clubul AttractionPreţ: 600 lei (cupluri), 300 lei (femei single), 500 lei (bărbaţi single); Băutură: open bar; Mâncare: open bufet; Dansatoare sexy, show-uri erotice, şampanie; Petrecerea începe la ora 21.00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Tineri care se muta intr-un apartament in chirie FOTO Shutterstock
ceai turmeric jpg
cuplu fericit in natura jpg
shutterstock 1790728247 jpg
4 front Brad Pitt poza mai mica cu elena cornea jpg
litoral1 jpg
palinca observator jpeg
fructe si cocaina 4 foto DIICOT jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net