A început demolarea vechii gări a trenuleţului din Orăşelul Copiilor

Ultima actualizare:

    Echipele de muncitori au început marţi demolarea clădiriiFoto: Florin Şuler
Echipele de muncitori au început marţi demolarea clădiriiFoto: Florin Şuler

Fosta gară pentru trenuleţ, din Orăşelul Copiilor, va fi rasă de pe faţa pământului. Primăria sectorului 4 a pus gând rău construcţiei ridicate fără autorizaţie de construcţie.

Construcţia, aflată în imediata apropiere a staţiei de metrou Constantin Brâncoveanu din Capitală, a fost modificată şi extinsă fără autorizaţie de construire, în perioada în care Orăşelul Copiilor se afla în administrarea Administraţiei Lacuri, Parcuri și Agrement din subordinea Consiliului Local al Municipiului Bucureşti.

Ulterior preluării în administrare de către Autoritatea Locală Sector 4, proprietarul a fost somat în repetate rânduri să intre în legalitate, însă acesta a refuzat, preferând să ducă un „război” al orgoliului, acţionând în judecată Primăria

Sectorului 4 şi pe Primarul Sectorului 4, în numeroase dosare care au avut ca finalitate sentinţe în favoarea Instituţiei.

Construcţia a fost extinsă fără autorizaţie
Construcţia a fost extinsă fără autorizaţie

Acesta a contestat în Instanţă şi amenda de 100.000 de lei, aplicată pentru încălcarea flagrantă a Legii 50/1991, privind autorizarea lucrărilor de construcţii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Prin sentinţa judecătorească nr. 1327/2013, definitivă şi irevocabilă, Instanţa a respins ca nefondat recursul formulat de acesta, fapt care îl obliga la plata respectivei sancţiuni. Până în acest moment, proprietarul nu a achitat cuantumul de 100.000 de lei al amenzii, urmând a fi executat silit prin Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 4.

Pentru lipsa autorizaţiei de construire, edilul sectorului 4, Cristian Popescu – Piedone, a emis ordinul de demolare a imobilului, cât şi a lucrărilor executate ca extinderi, lucrările demarând chiar astăzi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bulgaria saracie jpg
image
image
image
image
image
image
caine jpg
hidratare jpg
curte jpg
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
Tu ce faci pentru a atrage candidaii Iata ce elemente care nu trebuie sa lipseasca dintr un anun de angajare jpg
test trofeu jpg
imparat roman1 jpg
trafic Bucuresti 5 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net