„Voi fi soacra cu trei nurori". Fiul cel mare al Gabrielei Firea a făcut nuntă secretă, la Palatul Snagov. Imagini de la fastuosul eveniment

#Exclusiv Click!

Bucurie mare în familia fostului edil al Capitalei. Băiatul cel mare al Gabrielei Firea, Tudor-Ștefan s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Eva. Cei doi miri au avut parte de o nuntă ca în povești, unde au cântat artiști de renume. Proaspăt aleasă europarlamentar, Firea a făcut declarații în exclusivitate pentru Click! despre nuntă.

Există viață și după pierderea alegerilor! Gabriela Firea nu a ajuns pentru a doua oară primar al Capitalei așa cum își dorea, dar a ajuns soacră mare. Weekendul trecut a fost unul cu o însemnătate importantă pe plan personal, pentru cea care va reprezenta România în Parlamentul European. Băiatul cel mare și aleasa inimii sale au jurat iubire veșnică în fața altarului. Tudor-Ștefan, fiul Gabrielei Firea cu primul ei soț, regretatul Răsvan Firea, și Eva-Emilie au avut parte de cele mai frumoase momente din viața lor, o nuntă perfectă, întreținută de artiști de renume. Mirela Vaida, Luminița Anghel, Damian Drăghici, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au fost pe lista superbilor miri care au ales să facă valsul pe o piesă romantică, Elvis Presley – “Can’t help falling in love with you”.

Firea s-a implicat în organizarea nunții, care a avut loc într-un cadru superb la Palatul Snagov, și a arătat splendid în ținute rafinate, alese cu mare grijă. Fiind pentru prima dată în postura de soacră, aceasta le-a transmis gânduri frumoase mirilor și a ținut să precizeze că va fi ca o a doua mamă sau chiar prietena nurorilor sale.

„Este greu de descris în cuvinte emoția pe care am simțit-o în biserică, la slujba cununiei religioase a băiatului meu Tudor și a soției sale Eva. Doar mamele de băieți care au trecut prin asta știu cum este. O avalanșă de emoții. În primul rând, îți dai seama ca propriul copil pornește pe drumul său, cu binecuvântarea Domnului. Apoi, mai primești în viață încă un copil, pentru că Eva este pentru mine fata pe care nu am avut-o.

Eu sunt mama de trei băieți, deci voi fi soacra cu trei nurori, dar eu le promit că le voi fi o a doua mamă sau o prietenă foarte bună. Lui Tudor i-am spus mereu că o soție fericită înseamnă o familie fericită! De fapt, pe toți cei trei băieți i-am învățat mereu să respecte fetele și, în general, oamenii. A fost un weekend încărcat de emoție, am avut alături rudele apropiate ale Evei, venite tocmai din Statele Unite ale Americii, Noua Zeelandă și Olanda. De asemenea, ne-au fost alături rudele și prietenii.

Avem mulți fini, am fost nași de cununie sau de botez de zeci de ori, dar sentimentul nu se poate compara", a declarat Gabriela Firea în exclusivitate, pentru ziarul Click!

Băiatul cel mare al Gabrielei Firea, Tudor-Ștefan, s-a căsătorit civil pe 7 octombrie 2023, iar ceremonia civilă a fost oficiată chiar de primarul Florentin Pandele, tatăl său vitreg. Petrecerea a avut loc la un restaurant din centrul Bucureștiului.

După cum a anunțat Gabriela Firea, anul trecut, pe Facebook, nași au fost Gigi Nețoiu și tânăra lui parteneră de viață, Cătălina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
banner mihai albu png
Mihai Mitoșeru prezintă "Se strigă darul" la Kanal D
CRBL instagram jpg
cub anda calin png
ad21b831 0e14 4e80 bfd3 223bfd220361 jpg
oana roman jpg
image png
Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Foto: cancan.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net