Ana-Maria Barnoschi s-a cununat civil! Cât de sexy a fost colega lui Bursucu la Starea Civilă!

Ultima actualizare:

Ana-Maria Barnoschi, frumoasa colegă a lui Bursucu de la „Roata Norocului”( Kanal D), e în culmea fericirii! Tocmai ce s-a cununat civil, vineri 14 iunie, cu alesul inimii sale, Vlad Bălău. Ana-Maria a fost din cale afară de sexy la cununie!

Nuntă mare, în week-end, în familia Kanal D. Ana-Maria Barnoschi (32 de ani) s-a cununat civil, vineri 14 iunie, cu alesul inimii ei, Vlad Bălău. 

Ana-Maria Barnoschi: „E prima noastră zi ca familie”

Cei doi îndrăgostiți au mers la Starea Civilă, însoțiți de familii și de prietenii apropiați, și au spus un „Da!” răspicat. 

Ana-Maria a strălucit la cununie și a optat pentru o ținută cât se poate de sexy, din voal bleu, creată de designerul Clara Rotescu. Mirele a purtat și el un costum tot bleu, în carouri, asortându-se cu partenera sa. 

Cei doi tineri însurăței au ieșit la Starea Civilă zâmbitori și s-au sărutat cu patos pe scările Primăriei. 

„Ieri (n.r: vineri, 14 iunie) a fost despre noi, despre călătoria noastră, despre ultima mea zi ca domnișoară și prima noastră zi ca familie” a scris Ana-Maria, pe pagina de Instagram, unde a postat și o serie de fotografii superbe de la fericitul eveniment. 

Felicitările din partea colegilor de la Kanal D nu au întârziat să apară, pe pagina de socializare a frumoasei brunete.

„Casă de piatră”, i-a urat Bursucu partenerei sale de prezentare de la “Roata Norocului”. 

„Felicitări, vă iubesc la infinit”, a scris și Raluca Bădulescu, pe contul de Instagram colegei de la Kanal D. 

Colega lui Bursucu, cerută de soție în Santorini

În vara lui 2022, îndrăgita prezentatoare TV Ana-Maria Barnoschi, în vârstă de 32 de ani, a fost cerută de soție, în Grecia, insula Santorini, după o relație de un an și jumătate. 

A fost un moment neașteptat pentru vedetă, având în vedere că se certase cu iubitul ei cu o zi înainte. 

„Este o magie în aceste momente!”, a scris atunci Ana pe rețelele de socializare, la poza în care a arătat inelul de logodnă, iar partenerul ei îi sărută mâna. 

Am fost cerută în Grecia, în Santorini. Nu mă așteptam deloc, mai ales că ne și ciondănisem înainte să plecăm în vacanță. Momentul a fost emoționant. Nu mi-am dorit să fie prea multă lume în jurul nostru când se întâmplă acest moment. 
Mi se pare că este un moment destul de intim și cumva este bucuria noastră. Atâta timp cât ne-am simți priviți, poate nu ne-am da voie să simțim la fel cum am făcut-o noi fiind singuri”, a spus Ana-Maria, la Kanal D. 

Partenera lui Bursucu de la „Roata Norocului” trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Vlad Bălău. Cei doi sunt împreună de trei ani și jumătate, iar acum, au devenit soț și soție. Tânărul este originar din Mangalia și are un business în Vama Veche.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
lidia buble instagram jpg
alex bogdan nunta jpg
cub amalia enache png
banner survivor
Banner Viva
Vedeta Heidi Klum jpg
angelina jolie vivienne jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net