Ana-Maria Barnoschi, detalii despre nuntă. „Visez la acest moment încă de când eram mică”

Bat clopote de nuntă? Invitată în emisiunea „Bărbați vs Femei”, prezentată de Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, partenera lui Bursucu de la „Roata Norocului”, Ana-Maria Barnoschi (31 de ani), a vorbit despre marele eveniment pe care urmează să îl trăiască, alături de logodnicul ei.

Ana-Maria Barnoschi se pregătește de nuntă / Foto: Colaj Instagram
Ana-Maria Barnoschi se pregătește de nuntă / Foto: Colaj Instagram

În vara anului trecut, îndrăgita prezentatoare TV Ana Barnoschi, în vârstă de 31 de ani, a fost cerută de soție, în Grecia, insula Santorini, după o relație de un an și jumătate. A fost un moment neașteptat pentru vedetă, având în vedere că se certase cu iubitul ei cu o zi înainte. „Este o magie în aceste momente!”, a scris atunci Ana pe rețelele de socializare, la poza în care a arătat inelul de logodnă, iar partenerul ei îi sărută mâna!

Acum, partenera lui Bursucu de la Kanal D a vorbit și despre o posibilă nuntă. Invitată în emisiunea „Bărbați vs Femei”, prezentată de Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, Ana-Maria Barnoschi a oferit câteva detalii despre marele eveniment pe care urmează să îl trăiască, alături de logodnicul ei.

„Nu ne-am hotărât deocamdată cum, unde, nu am stabilit nicio dată. Mă gândesc așa că pentru la anul poate reușim să facem pasul acesta. Programatul cu mult timp înainte pe mine mă omoară, că nu pot să îmi fac programul cu mult timp înainte și e ceva rău”, a dezvăluit vedeta, în cadrul emisiunii.

Ana Barnoschi: „Visez la acest moment încă de când eram mică”

De asemenea, vedeta Kanal D a vorbit și despre momentul în care a fost cerută: „Am fost cerută în Grecia, în Santorini. Nu mă așteptam deloc, mai ales că ne și ciondănisem înainte să plecăm în vacanță. Momentul a fost emoționant. Nu mi-am dorit să fie prea multă lume în jurul nostru când se întâmplă acest moment. Mi se pare că este un moment destul de intim și cumva este bucuria noastră. Atâta timp cât ne-am simți priviți, poate nu ne-am da voie să simțim la fel cum am făcut-o noi fiind singuri”.

Ana Barnoschi se pare că și-a ales și nașii, dar a ales să nu dezvăluie identitatea lor. Totodată, susține că va avea o singură pereche de nași: „Încă nu ne-am gândit când va avea loc evenimentul. Am discutat puțin despre acest aspect și ne-am întâlnit cu viitorii nași să ne îndrume de unde să începem în privința asta, dar încă nu am început clar să ne ocupăm de acest eveniment.

Nici mie și nici logodnicului meu nu ne-a permis timpul.  Am stabilit nașii. Încă nu am să dezvălui identitate lor, dar de stabilit i-am stabilit. Cred că vom avea o singură pereche de nași. Câte idei am! Visez la acest moment încă de când eram mică acum va trebui să mă decid la care dintre idei voi rămâne”, a spus prezentatoarea TV, pentru WOWbiz.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net