Ana-Maria Barnoschi, cerută de soție în vacanță! Vedeta Kanal D este în culmea fericirii!

Ana-Maria Barnoschi radiază! Are și un motiv întemeiat! Aflată cu iubitul într-o vacanță exotică în Santorini, frumoasa prezentatoare TV de la Kanal D, a „pățit-o”! La modul cel mai frumos! Iubitul ei i-a dăruit inelul și ea a răspuns afirmativ la întrebarea „Vrei să fii soția mea?”

Ana-Maria Barnoschi
Ana-Maria Barnoschi

„Este o magie în aceste momente!”, a scris Ana pe rețelele de socializare, la poza în care a arătat inelul de logodnă, iar iubitul îi sărută mâna! Surpriza uriașă de care a avut parte în vacanță din Grecia și cererea în căsătorie o fac pe Ana-Maria Barnoschi să se simtă în al nouălea cer!

Ana-Maria Barnoschi, partenera de prezentare a lui Bursucu nu se aștepta deloc la așa ceva din partea iubitului său! Acum, cei doi iubiți care sunt împreună de un an și jumătate încep să își facă planuri de nuntă.

Citește și: Câte intervenții chirurgicale are Ana-Maria Barnoschi 

Cererea în căsătorie a avut loc în Santorini 

„Sunt fericită! Cererea a avut loc în Santorini, în vacanță, el a ales un moment în care să fim doar noi doi. Știa că îmi doresc ceva intim, fară agitație și așa a fost. Era ultimul lucru la care mă așteptam vacanța asta, chiar nu mă gândeam deloc că urmează un asemenea moment, dar cred că asta a mai dat un plus de farmec cererii.

A fost ceva cu încărcătură uriașă, el era foarte emoționat, eu la fel! Mai ales că nu mă așteptam! A fost totul ca la carte, s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Prima persoană pe care am sunat-o să-i dau vestea a fost mama, era la bunica, așa că s-au bucurat împreună”, a declarat Ana-Maria Barnoschi, în exclusivitate, pentru KanalD.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre