Câte intervenții estetice are Ana-Maria Barnoschi: «Dacă mai simt nevoia de ceva, o voi face».

Ultima actualizare:

Prezentatoarea TV Ana-Maria Barnoschi a fost întotdeauna o prezență plăcută pe sticlă, atât din punct de vedere fizic, cât și la nivel de personalitate. Ana apare mereu veselă, cu o energie molipsitoare, însă noi am dorit, în cel mai recent interviu, să aflăm și secretele din spatele zâmbetului ei larg!

Ana-Maria Barnoschi, interviu sincer pentru Click! Foto: Arhivă personală
Ana-Maria Barnoschi, interviu sincer pentru Click! Foto: Arhivă personală

Coprezentatoarea emisiunii-concurs „Roata norocului”, de la Kanal D, are de fiecare dată generozitatea de a vorbi deschis şi despre subiecte mai puţin comode. Ana-Maria a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, câte intervenţii estetice are, dar şi cum este ea în viața de zi cu zi, atunci când nu se află în fața camerelor de luat vederi. 

La ce sezon a ajuns „Roata norocului”?

Ana-Maria Barnoschi: Pentru mine este al unsprezecelea an în care sunt coprezentator al emisiunii „Roata norocului”. Şi în acest sezon, telespectatorii, dar şi concurenţii din fiecare ediţie a emisiunii, se vor bucura de distracţie la maximum, de voie bună şi de premii uriaşe. Aducem zâmbete pe buzele telespectatorilor în fiecare final de săptămână. De curând s-a câştigat marele premiu, pentru o familie nevoiaşă. Adrian Minune şi Adiță Voicu au câştigat, printre multe alte premii uriaşe, şi autoturismul mult râvnit. Ne-am bucurat enorm!

Care e secretul siluetei ei: INTERVIU Ana Maria Barnoschi, femeia care vrea să se mai îngrașe: "Am mâncat orice am vrut". Care e secretul ei

Ce-ţi place cel mai mult la acest format şi la rolul tău?

Tocmai asta, ce spuneam: că îi facem fericiţi pe cei care se uită la noi. Aducem zâmbete atât în casele oamenilor, cât şi pe buzele celor care vin în emisiune, pentru că la noi câştigă premii. Îmi place mult şi că în emisiune pot fi eu însămi, naturală. Mă simt bine cu ceea ce fac. 

Ana-Maria: „Nu sunt atât de zvăpăiată în viața de zi cu zi”

Şi cum este Ana-Maria zi de zi?

În viaţa de zi cu zi nu sunt atât de zvăpăiată, cum sunt în emisiune, nu fac atât de multe şotii. Sunt un om optimist şi cu zâmbetul pe buze, chiar dacă am, ca fiecare om, şi zile mai proaste. Încerc mereu să îmi păstrez un tonus cât se poate de pozitiv şi de bun.

Apropo de Ana-Maria de zi cu zi... Numeşte, te rugăm, câteva aspecte pe care crezi că telespectatorii nu le ştiu încă despre tine!

Sunt o persoană sinceră, destul de directă şi foarte empatică.

Ana-Maria Barnoschi, despre intervențiile estetice

Că tot ai menţionat sinceritatea. A venit momentul adevărului! Ţi-ai făcut mai multe intervenţii estetice... De ce ai apelat la astfel de modificări? 

Am simţit nevoia să fac acest lucru, dar intervenţiile nu au fost exagerate. Nu am dorit să fac ceva extravagant, am dorit să fie ceva de bun simţ. În cazul tuturor intervenţiilor pe care le-am făcut mi-am dorit ca rezultatul final să fie cât mai aproape de naturaleţe.  

Vezi aici mai multe informații: Cât a suferit Ana Maria Barnoschi după ce și-a “tăiat” nasul!

Şi care sunt aceste intervenţii? Le poţi enumera?

Mi-am făcut o augmentare mamară şi o mică intervenţie la nivelul nasului, pentru că aveam o deviaţie de sept, aşa că nu a fost o intervenţie doar de ordin estetic, ci şi medical. Am dorit să corectez acest lucru. Nu mai am alte intervenţii estetice în plan, dar peste ani, dacă voi mai simţi nevoia să mai fac ceva, o voi face. 

În afară de „Roata norocului” ce proiecte mai ai în televiziune?

Mă ocup de proiectele pe care le am în online. În plus, au reînceput evenimentele artistice şi concertele, aşa că am din nou treabă şi ca dansatoare.

A început vara. Ce planuri de vacanţă ai?

Pentru mine va fi o vară în care voi munci. Majoritatea timpului o voi petrece la mare, dar au început şi concertele, aşa că voi fi plecată destul de mult, atât în ţară, cât şi în străinătate.

Care au fost lecţiile desprinse de tine din perioada de pandemie?

Am învăţat să fiu mai bună şi să apreciez ceea ce am, timpul pe care îl petrec împreună cu persoanele dragi şi să mă bucur mai mult de prezenţa lor. Niciodată nu ştii ce urmează şi pandemia ne-a arătat că viaţa aşa cum o ştim noi se poate schimba într-o clipită. Niciodată nu ne aşteptăm să se întâmple ceva rău şi amânăm lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru noi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net